AirX is gespecialiseerd in het opstarten, inregelen en opmeten van volledige ventilatiesystemen.

AirX: uw partner in niet-residentiële ventilatie

Bij AirX zijn we experts in het inregelen van grote ventilatiesystemen en het precies opmeten van ventilatiedebieten. We werken nauw samen met installateurs, waarbij ons doel is om hen maximaal te ondersteunen, zodat zij zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. We zorgen voor optimale prestaties van de installaties, een lager energieverbuik en een optimaal binnenklimaat. Zo creëren we een win-win situatie voor alle betrokken partijen.

Onze diensten

Niet - Residentieel

Bij AirX kennen we de uitdagingen waar ventilatie-installateurs dagelijks mee te maken hebben. Daarom bieden we essentiële diensten voor het nauwkeurig opstarten, inregelen en meten van ventilatiesystemen, zodat deze efficiënt en volgens de normen functioneren. 

Wij bekijken de luchtgroep en het volledige ventilatiesysteem als 1 geheel en stemmen alles perfect op elkaar af.

Onze troeven

AirX ontzorgt installateurs met optimale opstart en inregeling van ventilatiesystemen.

01
Win-win situatie

Onze aanpak berust op het principe van gedeelde groei en gezamenlijk succes. Bij AirX geloven we in nauwe samenwerking met alle betrokkenen in het bouwproces om ons gemeenschappelijke doel te bereiken: het creëren van energie-efficiënte ventilatiesystemen die optimaal functioneren en een gezond binnenklimaat bevorderen.

02
Ontzorging van de installateur

Wij kennen als geen ander de uitdagingen en druk waarmee installateurs dagelijks worden geconfronteerd, omdat we zelf ook regelmatig op bouwplaatsen aanwezig zijn als inregelfirma. Deze directe betrokkenheid stelt ons in staat om onze ervaring vanuit het veld terug te koppelen in onze service.

03
Optimale systeemprestaties

Dankzij onze service voor het opstarten, inregelen en opmeten van ventilatiesystemen, optimaliseren we de prestaties, verlengen we de levensduur, verminderen we de onderhoudskosten voor installateurs, beperken we het energieverbruik en bevorderen we een gezond binnenklimaat.

Onze missie

Bij AirX streven we naar het energiezuiniger maken van gebouwen en woningen, waarbij we tevens een gezond binnenklimaat willen creëren. Onze ambitie is om uit te blinken in ons vakgebied en een voortrekkersrol te vervullen door middel van onze hoogwaardige diensten en een innovatief huismerk.

Naar over ons

De opdrachtgevers

Deze bedrijven deden beroep op AirX voor de opstart en inregeling van hun ventilatie installatie

Onze referenties

Niet - Residentieel

Ontdek een greep uit onze vele referenties sinds 2017, waar de expertise van AirX in het opstarten en inregelen van ventilatiesystemen, samen met onze aanvullende diensten, heeft geleid tot gezondere en energiezuinigere gebouwen.

Fluvius Gent
Kantoor Oost-Vlaanderen Envistar Flex Opstart, inregelen en opmeten van ventilatiesystemen

Fluvius Gent gaat voor het maximale resultaat via onze ALL IN ONE service

Nieuws

Niet - Residentieel
Blijf op de hoogte dankzij de laatste AirX publicaties
AirX in de kijker: Inregelspecialist garandeert optimale efficiëntie ventilatiesystemen

In een recent artikel in 'Installatie & Bouw' wordt AirX belicht als dé specialist in het inregelen en optimaliseren van ventilatiesystemen. Het artikel onderstreept het belang van een goed afgesteld ventilatiesysteem voor een gezond binnenklimaat en energiebesparing.

AirX werkt samen met de installateur mee aan een innovatief ventilatieproject in Sterrebeek

In een recent project in Sterrebeek hebben AirX en Clima | Partners hun krachten gebundeld om een hoogwaardig ventilatiesysteem te realiseren voor een sportcomplex. AirX leverde niet alleen de innovatieve modulaire luchtbehandelingsunits van het Zweedse merk IV PRODUKT, maar speelde ook een cruciale rol bij het inregelen en opmeten van het volledige systeem.

AirX: Dé betrouwbare partner voor installateurs in ventilatieprojecten

AirX onderscheidt zich als een uitzonderlijke partner voor installateurs in ventilatieprojecten. Of het nu gaat om het plaatsen van eigen luchtgroepen van de Zweedse fabrikant IV Produkt of het werken met de vertrouwde merken van de installateur, AirX zet zich volledig in om een perfect werkend ventilatiesysteem te realiseren. Dit steeds in samenwerking met de installateur en alle andere actoren in het bouwproces.