AirX is officieel de exclusieve Belgische invoerder van het Zweedse topmerk IV Produkt

IV Produkt, marktleider in Scandinavië op gebied van modulerende luchtgroepen

Al sinds 1969 leidt het Zweedse IV Produkt de weg in het innoveren en produceren van luchtgroepen. Hun pure focus op modulaire luchtbehandeling units, die steeds op maat worden geproduceerd, maakt hen marktleiders in Scandinavië.  Dankzij de intense samenwerking tussen AirX en IV Produkt kan er een snelle en betrouwbare service worden gegarandeerd.

AirX en IV Produkt

AirX is met trots de exclusieve Belgische importeur van het gerenommeerde topmerk IV Produkt, de Zweedse marktleider is op het gebied van modulaire luchtgroepen. Door nauw en direct met IV Produkt samen te werken, kunnen we hun hoogwaardige luchtbehandelingsunits aanbieden aan concurrerende prijzen. Ons partnerschap met IV Produkt is gebaseerd op een echte synergie, waarbij beide bedrijven streven naar kwaliteit en duurzaamheid.

IV Produkt, marktleider in Scandinavië

Sinds haar oprichting in 1969 heeft IV Produkt haar vleugels uitgespreid over 20 landen en meer dan 65.000 projecten afgerond. Bij IV Produkt wordt elke luchtgroep van A tot Z intern geproduceerd, zonder enige vorm van assemblage. Dit betekent dat alle kennis en expertise binnen het bedrijf zelf worden gehouden, waardoor we een ongeëvenaarde service kunnen bieden. Als exclusieve distributeur en langdurige partner is AirX dan ook vol trots verbonden aan IV Produkt.

Ontdek meer

Een betrouwbare partner

IV Produkt levert de meest kostenefficiënte oplossingen op lange termijn
01
Gemiddelde omzetgroei van 13% over de afgelopen 10 jaar

Dit illustreert het indrukwekkende groeitraject en succesverhaal van IV Produkt dat niet beursgenoteerd is en jaarlijks aanzienlijke investeringen in ontwikkeling en innovatie doet .

02
Luchtbehandelingsunits die energie besparen

IV Produkt is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van de meest energiezuinige luchtbehandelingsunits. Dit geldt zowel voor nieuwe als voor renovatie projecten.

03
IV Cloud service voor alle luchtgroepen: JUST CONNECT!

Dankzij het gratis IV Cloud-platform kunnen wij naadloze technische ondersteuning bieden en in samenwerking met IV Produkt snel reageren op al uw wensen.

04
EASY ACCES zodat grote units zelfs door een deur van 90 cm kunnen.

Bij IV Produkt kunnen we de units opsplitsen, waardoor zelfs grote luchtgroepen probleemloos door een standaarddeur kunnen worden getransporteerd.

05
Hoogste innovatietempo in de markt tov concurrentie.

Dankzij dit tempo in innovatie en ontwikkeling blijft IV Produkt voorop lopen met de modernste technieken. Alle kennis en knowhow zit dan ook bij IV Produkt zelf.

06
Certificering voor kwaliteit (ISO) en milieu (Eurovent)

Door gecertificeerd te zijn voor verschillende kwaliteitsnormen zoals ISO 9001 en 14001, garandeert IV Produkt een hoog niveau van kwaliteit, duurzaamheid en tevredenheid.

Eurovent-gecertificeerde luchtbehandelingsunits

Eurovent Certification is een certificeringsinstantie die de prestaties van luchtbehandelingskasten controleert in overeenstemming met Europese en internationale normen. Hierdoor kunnen concurrerende producten op gelijke voet met elkaar worden vergeleken. 

 

De Envistar en Flexomix luchtbehandelingskasten zijn getest door Eurovent in overeenstemming met EN 1886 en EN 13053. Als prestatieberekeningen het bovenstaande keurmerk dragen, kunt u er zeker van zijn dat ze zijn gecertificeerd door Eurovent Certification.


Onze missie

Bij AirX streven we naar het energiezuiniger maken van gebouwen, waarbij we tevens een gezond binnenklimaat willen creëren. Onze ambitie is om uit te blinken in ons vakgebied en een voortrekkersrol te vervullen door middel van een synergetische combinatie van onze diensten en de verdeling van een innovatief huismerk.

De opdrachtgevers

Deze bedrijven vertrouwden op AirX en IV Produkt voor hun nieuwe luchtgroep

Ontdek onze referenties

IV Produkt
Fluvius Gent
Kantoor Oost-Vlaanderen Envistar Flex Opstart, inregelen en opmeten van ventilatiesystemen

Fluvius Gent gaat voor het maximale resultaat via onze ALL IN ONE service

Nieuws

IV Produkt
Blijf op de hoogte dankzij de laatste AirX publicaties
AirX in de kijker: Inregelspecialist garandeert optimale efficiëntie ventilatiesystemen

In een recent artikel in 'Installatie & Bouw' wordt AirX belicht als dé specialist in het inregelen en optimaliseren van ventilatiesystemen. Het artikel onderstreept het belang van een goed afgesteld ventilatiesysteem voor een gezond binnenklimaat en energiebesparing.

AirX werkt samen met de installateur mee aan een innovatief ventilatieproject in Sterrebeek

In een recent project in Sterrebeek hebben AirX en Clima | Partners hun krachten gebundeld om een hoogwaardig ventilatiesysteem te realiseren voor een sportcomplex. AirX leverde niet alleen de innovatieve modulaire luchtbehandelingsunits van het Zweedse merk IV PRODUKT, maar speelde ook een cruciale rol bij het inregelen en opmeten van het volledige systeem.

AirX: Dé betrouwbare partner voor installateurs in ventilatieprojecten

AirX onderscheidt zich als een uitzonderlijke partner voor installateurs in ventilatieprojecten. Of het nu gaat om het plaatsen van eigen luchtgroepen van de Zweedse fabrikant IV Produkt of het werken met de vertrouwde merken van de installateur, AirX zet zich volledig in om een perfect werkend ventilatiesysteem te realiseren. Dit steeds in samenwerking met de installateur en alle andere actoren in het bouwproces.