Energiezuinige ventilatie met energierecuperatie voor ZEB

Een IV Produkt COMPACT luchtgroep inclusief de inregeling voor ZEB

Voor verschillende ZEB winkels is er gekozen voor een kwalitatieve ventilatie unit op maat van de winkels. Hiervoor werd een IV Produkt luchtgroep geselecteerd door onze Air Experts, in samenspraak met de installateur.


Het hart van de installatie wordt gevormd door onze COMPACT IV Produkt luchtgroep. Deze is uitgerust met energiebesparende features zoals een hoog rendement warmtewiel dat continue energie recupereert, energiezuinige EC ventilatoren en kwalitatieve zakkenfilters die oa fijnstof tegenhouden.


Na installatie volgde een uitgebreide inregeling en opmeting van de finale debieten door AirX. Hierbij werd het gehele systeem nauwkeurig afgesteld en geoptimaliseerd. In plaats van een standaard opstartrapport ontving de klant een gedetailleerd meetrapport met de finale meetresultaten.


Dankzij de gebundelde expertise van de Air Experts en de installateur, functioneert de ventilatie van verschillende ZEB winkels nu optimaal met een gezond binnenklimaat en een verlaagd energieverbruik van het gebouw als resultaat.