AirX is gespecialiseerd in het opstarten, inregelen en opmeten van kleine en grote ventilatiesystemen.

AirX: uw gespecialiseerde partner in residentiële ventilatie

AirX is gespecialiseerd in het inregelen van volledige ventilatiesysteem en het opmeten van de ventilatiedebieten. Wij installeren niet, maar optimaliseren alle ventilatiesystemen, met een focus op efficiënt inregelen en het correct opmeten van ventilatiesystemen. Dit volgens de regels van de huidige regelgeving en bestaand kwaliteitskaders van SKH of BCCA. Onze diensten zijn ideaal voor zowel professionele installateurs en EPB verslaggevers als voor doe-het-zelvers die streven naar een optimaal binnenklimaat.

Onze diensten

Residentieel

Bij AirX zijn we gespecialiseerd in het nauwkeurig inregelen en opmeten van ventilatiesystemen en uitvoeren van blowerdoortests.

We richten ons niet op het installeren zelf, maar bieden een service die perfect aansluit bij het uitgevoerde installatiewerk.

Onze troeven

AirX zorgt voor een gezond binnenklimaat in uw woning en een verlaagd energieverbruik. Dit realiseren we via efficiënte en geoptimaliseerde ventilatiesystemen.

01
Unieke expertise

Door ons dagelijks te wijden aan het nauwkeurig inregelen van ventilatiesystemen, het opsporen van installatieproblemen en het optimaliseren van diverse installaties, bieden we een expertise die voor iedereen een meerwaarde betekent.

02
Nauwkeurige inregeling en rapportage

Door te investeren in hoogwaardige meetapparatuur en diverse meetinstrumenten voor nauwkeurige metingen, verzekeren we een correcte beoordeling van de luchtdebieten.

03
Ondersteuning voor professionals en doe-het-zelvers

Onze diensten zijn op maat gemaakt voor zowel professionele installateurs die streven naar kwaliteit als voor doe-het-zelvers die hun eigen systemen willen optimaliseren en conform de regelgeving laten opmeten.

Onze missie

Bij AirX streven we naar het energiezuiniger maken van gebouwen en woningen, waarbij we tevens een gezond binnenklimaat willen creëren. Onze ambitie is om uit te blinken in ons vakgebied en een voortrekkersrol te vervullen door middel van onze hoogwaardige diensten.

Naar over ons

Onze referenties

Residentieel

Ontdek onze succesverhalen in de woningbouw, waar de expertise van AirX in het opstarten en inregelen van ventilatiesystemen, samen met onze aanvullende diensten, heeft geleid tot gezondere en energiezuinigere woonomgevingen.

Nieuws

Residentieel
Blijf op de hoogte dankzij de laatste AirX publicaties
AirX in de kijker: Inregelspecialist garandeert optimale efficiëntie ventilatiesystemen

In een recent artikel in 'Installatie & Bouw' wordt AirX belicht als dé specialist in het inregelen en optimaliseren van ventilatiesystemen. Het artikel onderstreept het belang van een goed afgesteld ventilatiesysteem voor een gezond binnenklimaat en energiebesparing.

AirX werkt samen met de installateur mee aan een innovatief ventilatieproject in Sterrebeek

In een recent project in Sterrebeek hebben AirX en Clima | Partners hun krachten gebundeld om een hoogwaardig ventilatiesysteem te realiseren voor een sportcomplex. AirX leverde niet alleen de innovatieve modulaire luchtbehandelingsunits van het Zweedse merk IV PRODUKT, maar speelde ook een cruciale rol bij het inregelen en opmeten van het volledige systeem.

AirX: Dé betrouwbare partner voor installateurs in ventilatieprojecten

AirX onderscheidt zich als een uitzonderlijke partner voor installateurs in ventilatieprojecten. Of het nu gaat om het plaatsen van eigen luchtgroepen van de Zweedse fabrikant IV Produkt of het werken met de vertrouwde merken van de installateur, AirX zet zich volledig in om een perfect werkend ventilatiesysteem te realiseren. Dit steeds in samenwerking met de installateur en alle andere actoren in het bouwproces.