AirX is gespecialiseerd in het opstarten, inregelen en opmeten van volledige ventilatiesystemen.

AirX voor een gezond binnenklimaat

Bij AirX streven we ernaar om ieder geïnstalleerd ventilatiesysteem in te regelen aan een zo laag als mogelijke drukval. Dit draagt bij aan optimale prestaties, verbeterde energie-efficiëntie, en uiteindelijk, als kers op de taart, aan een betere luchtkwaliteit. Het merk van de ventilatieunit is niet van belang. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we elke bediening hanteren.

Ervaring met elk systeem

Bij AirX staat het ontzorgen van installateurs centraal. Onze Air Experts zorgen voor een nauwkeurige inregeling van elk ventilatiesysteem, wat leidt tot optimale energieprestaties en een goede luchtkwaliteit. Dankzij onze uitgebreide ervaring met zowel grote als kleine systemen, neemt AirX een unieke positie in binnen de ventilatiebranche in België door 100% te focussen op het inregelen van volledige ventilatiesystemen. Het maakt niet uit welk merk van ventilatie unit er is geïnstalleerd, we hebben ervaring met alle merken.

Geschiedenis

Sinds de oprichting in 2017, heeft AirX zich ontwikkeld tot een vooraanstaand expertisebureau in de ventilatiewereld. De 3 vennoten van AirX combineren elk meer als 15 jaar waardevolle ervaring uit internationale HVAC-bedrijven om de beste service te voorzien voor onze klanten. We zijn trots op onze pioniersrol in de Belgische ventilatiemarkt, met een sterke focus op het inregelen van ventilatiesystemen. Onze voortdurende bijscholing en de harmonie tussen theorie en praktijk houden ons aan de voorhoede van onze sector.

Erkend Ventilatieverslaggever

Bij AirX gaan we verder dan alleen installeren; wij richten ons op het optimaliseren van alle ventilatiesystemen en het officieel meten van luchtdebieten. We streven er altijd naar om de ventilatie tot in de perfectie te fine-tunen voordat we overgaan tot de officiële metingen. Op die manier kan de installateur erop vertrouwen dat alles is gedaan om de gewenste debieten te behalen, terwijl de bouwheer de garantie heeft dat zijn investering maximaal rendement oplevert. AirX is erkend door zowel SKH als BCCA, de Vlaamse controle organisaties.

Maak kennis met de Air Experts

Verstuur e-mail
Air Expert
Dirk Merken
Founding partner, Zaakvoerder AirX
Verstuur e-mail
Air Expert
Tim Vanderperren
Partner, Technical manager AirX
Verstuur e-mail
Air Expert
Brian Bracke
Teamleader residentieel en Air Expert niet-residentieel
Verstuur e-mail
Air Expert
Michael Moreno
Air Expert residentieel, Erkend Ventilatieverslaggever
Verstuur e-mail
Air Expert
Michael Bracke
Air Expert residentieel, Erkend Ventilatieverslaggever
Air Expert
Brian de Neve
Air Expert niet-residentieel en IV Produkt service expert
Air Expert
Joline Vandeburie
Administratie en planning AirX

Onze drijfveer: een gezond binnenklimaat en een duurzame toekomst

Bij AirX streven we naar een tweeledige missie: het verbeteren van binnenklimaten en het bijdragen aan een duurzamere wereld. Onze kernactiviteit ligt in het optimaliseren van ventilatiesystemen - wij geloven dat een efficiënt en goed geregeld ventilatiesysteem essentieel is voor een gezond binnenklimaat. Dit streven naar perfectie draagt niet alleen bij aan het welzijn van de bewoners, maar heeft ook een positieve impact op het milieu door het energieverbruik van gebouwen drastisch te verminderen.

Heeft u vragen over onze diensten?

Onze kernactiviteit ligt in het ontzorgen van installateurs, waarbij we zowel kleine als grote ventilatiesystemen vakkundig opstarten, inregelen en opmeten, volgens de regels van de huidige wetgeving.

AirX en Viridi Air

Samen voor schonere lucht

Als trotse partner van Viridi Air zet AirX zich in voor duurzaamheid en een schonere lucht. Met onze gezamenlijke inspanningen verminderen we luchtvervuiling en planten luchtzuiverende bomen, bijdragend aan een gezonder milieu.


Ontdek onze vacatures

Ben je zelf op zoek naar een werkplek vol positivisme, passie en innovatie? Wil je een betekenisvolle job waar je jezelf, je talenten en je interesses kan ontplooien? Check dan zeker of één van onze vacatures jou op het lijf geschreven is en zet vandaag nog de eerste stap en vervoeg binnenkort het dynamische AirX-team in ons Oost-Vlaamse kantoor te Melle.


Naar vacatures

Onze referenties

Residentieel