AirX is gespecialiseerd in het opstarten, inregelen en opmeten van volledige ventilatiesystemen

AirX voor een gezond binnenklimaat

Onze expertise in geavanceerde ventilatiesystemen maakt ons de ideale partner voor projecten in scholen, kantoren, winkelcentra en andere commerciële omgevingen. Wij bieden gespecialiseerde diensten in het correct inregelen, opstarten en optimaliseren van volledige ventilatiesystemen aan, waarbij we altijd streven naar maximale efficiëntie en prestatie, binnen de mogelijkheden van de installatie zelf.

Onze diensten

Niet - Residentieel

Bij AirX kennen we de uitdagingen waar ventilatie-installateurs dagelijks mee te maken hebben. Daarom bieden we essentiële diensten voor het correct opstarten, inregelen en meten van ventilatiesystemen, zodat deze efficiënt en volgens de normen functioneren. 

All-in-one

Bij AirX weten we dat een volledig ventilatiesysteem meer is dan alleen de luchtgroep. Wij bekijken het geheel en alle componenten die daarbij horen. Wij bieden niet alleen hoogwaardige luchtgroepen aan, maar zorgen er ook voor dat alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd. Met trots combineren we ons eigen huismerk, IV Produkt, met onze nauwkeurige inregelingsservice, zodat uw ventilatiesysteem optimaal presteert

Ontdek ons aanbod

We zijn er voor u

01
Installatiebedrijven

AirX focust zich puur op het inregelen en opmeten van ventilatiesystemen. Zo kan de installateur alle tijd en energie steken in het installeren van kwaliteitsvolle systemen. AirX streeft er steeds naar om samen met de installateur, de installatie optimaal en efficiënt te laten draaien.

02
Bouwheren en EPB verslaggever

Optimaliseer uw ventilatie installatie met AirX! Onze opgebouwde expertise staat tot uw dienst om ervoor te zorgen dat uw volledige installatie perfect wordt afgesteld en het energieverbruik van het gebouw daalt.

03
Ontwerpbureaus

Laat ons uw studiebureau ondersteunen met onze expertise! Bij AirX zijn we volledig toegewijd aan ventilatie, waardoor we u kunnen bijstaan met uitgebreide kennis en fungeren als de verbindende schakel tussen installateurs en ingenieurs.

Verrijk uw kennis met onze expertise

Heeft u al een kijkje genomen op onze kennispagina? U vindt er een schat aan waardevolle inzichten, van diepgaande technische artikelen tot handige tips. We zijn al sinds 2017 actief als inregelfirma en kunnen u dan ook een betrouwbare service aanbieden dankzij onze opgebouwde expertise.

Bent u een professionele installateur?

In de complexe wereld van ventilatiesystemen staat AirX zij aan zij met professionele installateurs als een ware partner. We zorgen ervoor dat de volledige installatie op punt staat en leveren betrouwbare meetrapporten af. De samenwerking met IV Produkt versterkt dit partnerschap met een duidelijke focus op samenwerking.


Contacteer ons

Onze referenties

Niet - Residentieel

Expertise in actie: niet-residentiële projecten van AirX

Fluvius Gent
Kantoor Oost-Vlaanderen Envistar Flex Opstart, inregelen en opmeten van ventilatiesystemen

Fluvius Gent gaat voor het maximale resultaat via onze ALL IN ONE service