Opstart, inregelen en opmeten van ventilatiesystemen

Ontdek de kracht van gecontroleerde ventilatie met AirX!

In een tijdperk waar duurzaamheid en energie-efficiëntie centraal staan, is een goed afgesteld ventilatiesysteem essentieel voor het handhaven van een gezonde luchtkwaliteit in gebouwen en het minimaliseren van het energieverbruik.


AirX werkt samen met installateurs om ervoor te zorgen dat elk ventilatiesysteem optimaal presteert en dat de luchtbehandelingsunit en alle regelcomponenten perfect op elkaar zijn afgestemd.


Het is van belang de installatie als één geheel te beschouwen, waarbij elk project een unieke benadering vereist voor het beste resultaat. Er wordt ook altijd gestreefd naar een zo laag mogelijke drukval om het verbruik van de ventilatoren te minimaliseren.

Vlekkeloze integratie

Met onze opgebouwde expertise zorgen we niet alleen voor een optimaal werkend ventilatiesysteem, maar ook voor een vlekkeloze integratie en samenwerking tussen de luchtgroep en alle actoren van de installatie. Zowel de constant volume regelaars (CAV) als de vraag gestuurde kleppen (VAV) worden nauwkeurig ingesteld en gecontroleerd op goede werking. Door het maximaal recupereren van energie uit extractielucht verminderen we niet alleen uw energieverbruik, maar ook de belasting op actieve koelsystemen, waardoor het totale energieverbruik en dus ook kosten aanzienlijk dalen.

De ventilatie partner

Onze Air Experts staan paraat op elke werf, van de kleinste projecten tot de grotere commerciële complexen. We zijn bekwaam in verschillende systemen en merken, en gaan er steeds alles aan doen om de installatie op punt te zetten. Laat ons uw ventilatie optimaliseren, zodat alle mensen in het gebouw kunnen genieten van een gezonde en comfortabele leef- of werkomgeving.

Optimaliseer

Bent u niet zeker of uw bestaande ventilatiesysteem optimaal functioneert? AirX kan uw installatie komen afstellen en definitief opmeten. We zullen altijd alles in het werk stellen om, binnen de mogelijkheden van het systeem zelf, het maximale rendement te behalen.

We kijken ook na of de verschillende systemen optimaal samenwerken en controleren de ingestelde parameters van de regeling van de installaties.

Onze Troeven

01
Win-win situatie

Onze aanpak berust op het principe van gedeelde groei en gezamenlijk succes. Bij AirX geloven we in nauwe samenwerking met alle betrokkenen in het bouwproces om ons gemeenschappelijke doel te bereiken: het creëren van energie-efficiënte ventilatiesystemen die optimaal functioneren en een gezond binnenklimaat bevorderen.

02
Optimale systeemprestaties

Dankzij onze service voor het opstarten, inregelen en opmeten van ventilatiesystemen, optimaliseren we de prestaties, verlengen we de levensduur, verminderen we de onderhoudskosten voor installateurs, beperken we het energieverbruik en bevorderen we een gezond binnenklimaat.

03
Ontzorging van de installateur

Wij kennen als geen ander de uitdagingen en druk waarmee installateurs dagelijks worden geconfronteerd, omdat we zelf ook regelmatig op bouwplaatsen aanwezig zijn als inregelfirma. Deze directe betrokkenheid stelt ons in staat om onze ervaring vanuit het veld terug te koppelen in onze service.

Referenties

Niet - Residentieel
Frisse lucht voor ZEB
Winkel Retail Envistar Compact Opstart, inregelen en opmeten van ventilatiesystemen

Frisse lucht voor ZEB

Kennis

Niet - Residentieel
Waarom werkt een combinatie van VAV-regelaars en CAV-regelaars niet altijd zoals gewenst?
Envistar Compact Envistar Flex Envistar Top Opstart, inregelen en opmeten van ventilatiesystemen Ventilatie Analyse

Waarom werkt een combinatie van VAV-regelaars en CAV-regelaars niet altijd zoals gewenst?

Wat is het verschil tussen ventilatie en airco?
Appartementen Woningen Kantoor Opstart, inregelen en opmeten van ventilatiesystemen Ventilatie Analyse

Wat is het verschil tussen ventilatie en airco?

Wat is een interne actieve drukbalanscontrole in de luchtgroep?
Envistar Compact Envistar Flex Envistar Top Opstart, inregelen en opmeten van ventilatiesystemen

Wat is een interne actieve drukbalanscontrole in de luchtgroep?