AirX is gespecialiseerd in het opstarten, inregelen en opmeten van kleine en grote ventilatiesystemen.

AirX voor een gezond binnenklimaat

Bij AirX streven we ernaar om ventilatiesystemen in te regelen aan een zo laag als mogelijke drukval. Dit draagt bij aan een lager energieverbruik van zowel de installatie als aan het totale energieverbruik van het gebouw. Tot slot zorgt continue een goed ingeregeld ventilatiesysteem voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Ervaring in de branche

Bij AirX staat het ontzorgen van installateurs centraal. Onze Air Experts zorgen voor een nauwkeurige inregeling van elk ventilatiesysteem, wat leidt tot uitmuntende energieprestaties en een goede luchtkwaliteit. Dankzij onze uitgebreide ervaring met zowel grote als kleine systemen, neemt AirX een unieke positie in binnen de ventilatiebranche. Als pionier in duurzame ventilatie zetten wij de toon met baanbrekende IV Produkt technologieën.

Geschiedenis

Sinds de oprichting in 2017, heeft AirX zich ontwikkeld tot een vooraanstaand expertisebureau in de ventilatiewereld. De 3 vennoten van AirX combineren elk meer als 15 jaar waardevolle ervaring uit internationale HVAC-bedrijven om de beste service te voorzien voor onze klanten. We zijn trots op onze pioniersrol in de Belgische ventilatiemarkt, met een sterke focus op het inregelen van ventilatiesystemen. Onze voortdurende bijscholing en de harmonie tussen theorie en praktijk houden ons aan de voorhoede van onze sector.

IV Produkt

Begin 2020 bereikte AirX een belangrijke mijlpaal door officieel vertegenwoordiger te worden van het Zweedse IV Produkt in België. Deze samenwerking stelt ons in staat om snel in te spelen op marktbehoeften en topkwaliteit luchtgroepen aan te bieden tegen concurrerende prijzen. Onze band met IV Produkt verrijkt onze service, waarbij we installateurs van A tot Z bijstaan - van ontwerp tot opstart. Indien gewenst voorzien we ook de inregeling en opmeting van het volledige ventilatiesystemen, altijd volgens de nieuwste normen en met de beste apparatuur.

Maak kennis met de Air Experts

Verstuur e-mail
Air Expert
Dirk Merken
Founding partner, Zaakvoerder AirX
Verstuur e-mail
Air Expert
Tim Vanderperren
Partner, Technical manager AirX
Verstuur e-mail
Air Expert
Brian Bracke
Teamleader residentieel en Air Expert niet-residentieel
Verstuur e-mail
Air Expert
Michael Moreno
Air Expert residentieel, Erkend Ventilatieverslaggever
Verstuur e-mail
Air Expert
Michael Bracke
Air Expert residentieel, Erkend Ventilatieverslaggever
Air Expert
Brian de Neve
Air Expert niet-residentieel en IV Produkt service expert
Air Expert
Joline Vandeburie
Administratie en planning AirX

Onze drijfveer: een gezond binnenklimaat, een duurzame toekomst

Bij AirX streven we naar een tweeledige missie: het verbeteren van binnenklimaten en het bijdragen aan een duurzamere wereld. Onze kernactiviteit ligt in het optimaliseren van ventilatiesystemen - wij geloven dat een efficiënt en goed geregeld ventilatiesysteem essentieel is voor een gezond binnenklimaat. Dit streven naar perfectie draagt niet alleen bij aan het welzijn van de bewoners, maar heeft ook een positieve impact op het milieu door energieverbruik te verminderen.

Heeft u vragen over onze diensten?

Onze kernactiviteit ligt in het ontzorgen van installateurs, waarbij we zowel kleine

als grote ventilatiesystemen vakkundig opstarten, inregelen en opmeten. Als exclusieve verdeler van Belgie voor het Zweedse merk IV PRODUKT kunnen we een unieke combinatie aanbieden dat ervoor zorgt dat elke installatie optimaal werkt en zowel de luchtgroep als alle actoren perfect op elkaar zijn afgestemd.

AirX en Viridi Air

Als trotse partner van Viridi Air zet AirX zich in voor duurzaamheid en een schonere lucht. Met onze gezamenlijke inspanningen verminderen we luchtvervuiling en planten luchtzuiverende bomen, bijdragend aan een gezonder milieu.


Ontdek onze vacatures

Herken jij je hierin en ben je zelf op zoek naar een werkplek vol positivisme, passie en innovatie? Wil je een betekenisvolle job waar je jezelf, je talenten en je interesses kan ontplooien? Check dan zeker of één van onze vacatures jou op het lijf geschreven is en zet vandaag nog de eerste stap en vervoeg binnenkort het dynamische AirX-team in ons nieuwe Oost-Vlaamse kantoor.


Onze referenties

Niet - Residentieel
Fluvius Gent
Kantoor Oost-Vlaanderen Envistar Flex Opstart, inregelen en opmeten van ventilatiesystemen

Fluvius Gent gaat voor het maximale resultaat via onze ALL IN ONE service

De opdrachtgevers

Deze bedrijven deden beroep op AirX voor de opstart en inregeling van hun ventilatie installatie.