Amazon kiest voor een onze kwalitatieve modulaire IV Produkt luchtgroep, inclusief de inregeling en opmeting van het volledige ventilatiesysteem.

Kwaliteit, duurzaamheid en gezondheid primeren voor Amazon

De nieuwe kantoren van Amazon iN belgiƫ zijn uitgerust met een geavanceerde ventilatie-installatie van IV PRODUKT. Deze installatie wordt gekenmerkt door een hoge luchtaanvoercapaciteit van 21.000 m3/h en een innovatief energiebesparend ontwerp.

Het hart van het systeem wordt gevormd door een IV Produkt Envistar Flex 850 binnenunit. Deze unit levert soepel het benodigde luchtdebiet, terwijl continu energie wordt gerecupereerd (met een rendement van meer als 80%) via een warmtewiel.

Verwarming en koeling worden gemakkelijk geregeld door naverwarmings- en koelbatterijen, dit alles wordt optimaal gestuurd via de geintegreerde SIEMENS regeling van IV PRODUKT.

Voor een optimale luchtkwaliteit zijn de units toegerust met F7 zakfilters die het fijnstof alsook de pollen tegenhouden. Bovendien draaien de EC-ventilatoren zeer zuinig en zijn ze zoals steeds trillingsvrij gemonteerd.

De VAV-kleppen (vraag gestuurde regelkleppen) in het kanaalnetwerk werken perfect samen met de druk gestuurde luchtgroep met een mooi vraag gestuurd ventilatiesysteem als resultaat.

Dankzij de deskundige inregeling door onze Air Experts functioneert het systeem nu naar behoren en worden alle debieten gehaald, bij de laagst mogelijke drukval. Hiermee zijn de kantoren van Amazon verzekerd van een prettig binnenklimaat bij maximale energie-efficiƫntie.