Ben jij diegene die ons team komt versterken?

 

Voor elk wat wils

Wil je met je beroep op vlak van duurzaamheid het verschil maken? Wil je een job waar je jezelf, je talenten en je interesses verder kan ontplooien? Of heb je gewoon zin om deel uit te maken van een toffe groep collega’s? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Behalve een hecht team, een groeiende sector en een betekenisvolle job, zorgen we bij AirX ook voor je persoonlijke groei.

Workshops

Naast uitstapjes met avontuurlijke activiteiten, organiseren we ook op regelmatige basis leerrijke workshops. Deze dienen zowel om nieuwe talenten te ontdekken als om bestaande skills verder te verfijnen. Op die manier kunnen de Air Experts er zeker van zijn dat ze op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en blijven groeien.

Teambuilding

In onze laatste workshop maakten we op in een toffe setting en op een speelse manier kennis met de basisbeginselen van dienstverlening en verkoop. Elke Air expert komt namelijk in contact met (potentiële) klanten. Behalve zichzelf zijn en vanuit zijn expertise advies geven, is het natuurlijk belangrijk om te weten wat de do’s-en-don’ts van een klantgericht gesprek zijn. Op die situaties hebben we met deze workshop geoefend.

In de praktijk

Een dag ervantussen uit op een covid-veilige locatie. Een lekker ontbijt, koffietje erbij en dan aan de slag. In de voormiddag een rollenspel om zoveel mogelijk realistische situaties in te oefenen en in de namiddag een meer theoretische aanpak. Om beurt worden oefeningen per 2 opgelost en daarna samen besproken. Afsluiten gebeurt in een aangename collegiale sfeer en met een fris lokaal brouwsel. Dik verdiend!

Samen sterk

Brian is er als laatste bijgekomen én heeft als junior van het team voor het eerst in zijn carrière het gevoel dat hij op de juiste plek zit. Hij legt uit hoe zijn opleiding tot Air expert verliep:

“Bij AirX hechten ze veel belang aan de juiste begeleiding. Niemand wordt hier aan zijn lot overgelaten. In het begin loop je met verschillende collega’s dubbel zodat je van iedereen wat opsteekt, tot je op kleinere werven alleen aan de slag kan. Daarna groei je door naar de grotere jobs. Steeds kan je op de meer ervaren Air experts rekenen, die hun expertise graag met jou delen. Iedereen heeft hetzelfde doel voor ogen, dat maakt ons als team zo hecht.”