Pluimvee bedrijf kiest voor energiezuinig IV Produkt luchtgroep met ingebouwde warmtepomp

In dit Buggenhouts bedrijf hebben we een IV Produkt Envistar Flex 100 Thermocooler mogen leveren met ingebouwde warmtepomp.

In dit Buggenhouts bedrijf hebben we een IV Produkt Envistar Flex 100 Thermocooler mogen leveren met ingebouwde warmtepomp. Deze modulaire luchtgroep met warmtewiel voor energie recuperatie kan dankzij de ingebouwde warmtepomp een continue inblaastemperatuur afleveren zonder extra leidingen of DX buitengroep.
IV Produkt bouwt al meer als 40 jaar ventilatie units met ingebouwde warmtepompen en heeft hier dan ook een stevige expertise in opgebouwd. Dankzij de unieke positie van de batterijen kunnen wij een continue werking garanderen zonder enige ontdooicycli en steeds met hoge COP. De ingebouwde warmtepomp wordt volledig geïnstalleerd en getest in de fabriek. Ook het dak, de dakkappen, de registerkleppen en de volledige regeling werden reeds voorgemonteerd, zodat de installatie supersnel kan verlopen en montagefouten tot een minimum wordt gebracht. De regeling van de luchtgroep en die van de warmtepomp zijn op elkaar ingesteld zodat er een maximaal rendement kan worden bekomen.
Meer info over onze Thermocooler vind je op deze link