Fluvius maakt een bewuste keuze voor kwaliteit en duurzaamheid door te investeren in de hoogwaardige luchtgroepen van AirX

Locatie
Oost-Vlaanderen
Markt
Kantoor
Luchtgroep

Optimale energieprestaties en expertise: Fluvius kiest voor de expertise van AirX in combinatie met onze IV PRODUKT Luchtgroepen

Met ons oog op energie-efficiëntie en duurzaamheid, hebben we bij Fluvius een oplossing mogen leveren die oa voorzien is van een warmtewiel, wat resulteert in maximale energierecuperatie gedurende het hele jaar. Bovendien zijn onze IV PRODUKT luchtgroepen ook uitgerust met kwalitatieve EC motoren, die 100% trillingsvrij zijn gemonteerd dankzij trillingsdempers en flexibele verbindingen.


Maar ons werk gaat verder dan alleen het leveren van luchtgroepen. Bij AirX hebben we ook de installatie zorgvuldig ingeregeld, waarbij alle actoren perfect op elkaar zijn afgestemd en de installatie is geoptimaliseerd bij de laagst mogelijke drukval. Door onze dienstverlening te combineren met het leveren van de luchtgroepen, kunnen we ons maximaal onderscheiden en onze gebundelde kennis van HVAC-systemen in de praktijk brengen.


Fluvius vertrouwt op AirX voor een complete oplossing die niet alleen voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid, maar ook aan de specifieke behoeften van een gezond binnenklimaat.