Over ons

Uw expertisebureau gespecialiseerd in ventilatie

AirX-Air Experts is opgestart in 2017 en telt momenteel al 6 enthousiaste medewerkers.

Al onze Air Experts hebben jarenlang ervaring opgedaan bij verschillende grote internationale spelers in de HVAC-wereld. Al deze vergaarde kennis is nu gebundeld in AirX, zo ondersteunen we met gebundelde krachten en expertise onze klanten maximaal en bieden we de beste oplossingen voor al hun ventilatievraagstukken.

Onze Air Experts hebben allemaal ervaring met het uitwerken van ventilatiestudies, het volgens de noden van het project juist selecteren van luchtbehandelingskasten en het opstarten van installaties. Ze zijn ook vertrouwd met alle facetten van het veldwerk, ook op de moeilijkste werven.

Doorheen de voorbije jaren, heeft AirX zich gespecialiseerd in het inregelen en correct opmeten van grote ventilatie-installaties. Dit in onder andere kantoorgebouwen, scholen, winkels, laboratoria… We vervullen in de Belgische ventilatiewereld een pioniersrol op het gebied van het inregelen van grotere ventilatiesystemen en daar mogen we best trots op zijn. Door voortdurende bijscholingen en het continue aftoetsen van de theorie op de praktijk van de werf, kunnen we deze positie ook blijven handhaven.

AirX is sinds begin 2020 officieel de Belgische invoerder van het Zweedse topmerk IV Produkt. Door rechtsreeks en nauw samen te werken met onze partner kunnen we niet alleen kort op de bal spelen en hoogkwalitatieve luchtbehandelingskasten aanbieden tegen scherpe prijzen maar ook onze diensten aan een betrouwbaar huismerk koppelen.

Met onze expertise ondersteunen we de installateur van A tot Z, vanaf de ontwerpfase tot aan de oplevering. Zo zorgen we ervoor dat elke installatie correct opgestart, ingeregeld en opgemeten wordt. Alle metingen gebeuren volledig volgens de huidige normeringen én met de beste meetapparatuur.

Wie energiezuinig wil wonen, moet behalve het goed isoleren van zijn woning, ook zorgen voor een goede luchtdichtheid en een goed doordacht ventilatiesysteem hebben. Hierbij kan AirX u adviseren. AirX is voor de residentiële markt namelijk erkend als ventilatieverslaggever én treedt ook op als erkend blowerdoor-tester. We combineren hierdoor makkelijk ventilatie-inregelingen met luchtdichtheidstesten. De ideale combinatie.

 

Overtuigd van ons verhaal? Neem contact met ons op.

Maak kennis met de Air Experts

Dirk Merken

Air expert
Founding partner
Zaakvoerder

dirk@airx.be

Tim Vanderperren

Air expert
Partner
Teamleader inregelingen niet-residentiële ventilatie

tim@airx.be

Gunter Quipor

Air expert
Partner
Teamleader luchtbehandelingsunits

gunter@airx.be

Wim Verbeeck

Air expert
Technical manager AirX
VCA certified

wim@airx.be

Frédéric Kerkhofs

Air expert
Service Manager AirX
VCA en koeltechnisch certified

frederic@airx.be

Brian Bracke

Junior air expert
Erkend Ventilatieverslaggever & Blowerdoortester
VCA certified

brian@airx.be

Word jij onze nieuwe AirX expert?
Stuur een e-mail met C.V. naar:

info@airx.be

Word jij onze nieuwe collega?