Professionele inregeling en opmeting van 8 energiezuinige woningen.

Locatie
Antwerpen
Markt
Woningen

Inregeling en opmeting van 8 moderne ventilatiesystemen in Antwerpen

In een recent project heeft AirX zich gericht op de inregeling en opmeting van 8 woningen in de regio Antwerpen, waarbij gewerkt werd binnen een bestaand ventilatiedossier. AirX wordt dan uitgenodigd door de beheerder van het ventilatiedossier om de ventilatiedebieten officieel te gaan opmeten.

Zoals steeds gaat AirX de installatie eerst optimaal inregelen vooraleer we finaal gaan opmeten. We gaan steeds al het mogelijke doen om de installatie op punt te zetten, bij de laagst mogelijke drukval. Met deze doorgedreven service maakt AirX graag het verschil.

Een team van gecertificeerde opmeters

Voor dit project heeft AirX meerdere ervaren Air Experts ingezet. Dankzij deze deskundige aanpak was het mogelijk om het project efficiënt binnen één dag af te ronden. De flexibiliteit om projecten met meerdere specialisten aan te pakken, stelt ons in staat om werkzaamheden in een kortere tijdspanne te voltooien. AirX geniet erkenning van de beide controleorganen voor ventilatie in Vlaanderen, SKH en BCCA, wat een breed spectrum aan mogelijkheden biedt ongeacht de oorsprong van het ventilatiedossier.


Technische normen en specificaties

Alle werkzaamheden zijn uitgevoerd volgens de STS P 73-1 norm, die de basis vormt voor de Vlaamse regelgeving van ventilatiesystemen in residentiële toepassingen.

De geïnstalleerde units zijn van het merk BEGETUBE en zorgen allemaal voor een energierecuperatie van meer den 80%. Dit via een platenwisselaar met automatische bypass regeling. Dankzij de hoogkwalitatieve materialen, een goed ontwerp en een mooie installatie door de installateur, kan er makkelijk gestreefd worden naar een perfect werkend ventilatiesysteem.