Diensten

Simplifying ventilation for our customers

Onze diensten zijn er in de eerste plaats voor de installateur. Maar wij helpen ook graag de bouwonderneming, het studiebureau, de EPB verslaggever en de particulier

Opstart en inregeling van ventilatie installaties

Meer info

Wij zijn er voor

Installatiefirma en Bouwondernemingen

AirX is uw aanspreekpunt voor alle ventilatieprojecten. Wij willen in de eerste plaats de installateur ontzorgen zodat deze kan focussen op installeren. Zo bieden wij al ondersteuning in de ontwerpfase aan. Wij kijken het ontwerp na, controleren of er voldoende regelkleppen worden voorzien, enzovoort. Wanneer alles is geïnstalleerd, komen wij langs voor de inregeling van de volledige installatie en meten we alle debieten correct op. Dit voor zowel residentiële projecten als voor kantoren, winkels, hotels, laboratoria, enzovoort.
AirX is ook rechtstreekse verdeler van het Zweedse merk IV Produkt voor Belgie. Dankzij deze rechtstreekse lijn kunnen we Zweedse topkwaliteit aanbieden tegen scherpe prijzen. Door de combinatie met onze diensten en expertise, kunnen we ervoor zorgen dat al uw ventilatieprojecten tot een goed einde worden gebracht.

Architecten en EPB verslaggevers

Naast advies bieden wij de volledige ventilatieverslaggeving aan voor particuliere woningen. We zijn echter gespecialiseerd in het inregelen en opmeten ter plaatse, dus u kan ons ook inschakelen als opmeter binnen een bestaand ventilatiedossier. We komen niet zomaar opmeten, maar we nemen de tijd om de installatie visueel te controleren, de parameters in de bediening na te kijken en de volledige installatie in te regelen. We proberen steeds al het mogelijke te doen om alle gevraagde debieten te behalen, binnen de mogelijkheden van de installatie uiteraard. Wij kunnen de inregeling combineren met een Blowerdoortest zodat beide zaken op dezelfde dag worden uitgevoerd.

Ontwerpbureaus

Studiebureaus moeten veel verschillende technieken en regelgevingen kennen, dewelke continue evolueren. Het is dus geen makkelijke taak om steeds up-to-date te blijven in de verschillende takken van de HVAC. AirX is echter gespecialiseerd in ventilatie en kan ondersteuning aanbieden hieromtrent. Wij adviseren indien gewenst, maken selecties van IV Produkt luchtgroepen en zijn steeds op de hoogte van de laatste regelgevingen/ontwikkelingen. AirX kan hier ook een meerwaarde aanbieden als schakel tussen de installateur en het studiebureau.

Particulieren

Je hebt alles zelf geïnstalleerd? Wij komen je installatie opstarten en inregelen. We proberen steeds al het mogelijke te doen om alle gevraagde debieten te behalen, binnen de mogelijkheden van de installatie uiteraard. Onze resultaten kunnen meteen gebruikt worden in je ventilatiedossier. Nog geen ventilatiedossier? Geen probleem, dit kunnen wij voor jou opstarten. Daarbovenop zijn wij erkend Blowerdoortester en kunnen we dezelfde dag een blowerdoortest uitvoeren.

Meet the Air Experts