Grote modulaire luchtgroep voor het nieuwe energiezuinge gebouw van de brandweer

In deze Brandweerkazerne hebben we onze IV Produkt Envistar Flex 480 unit geleverd met ingebouwde geluidsdempers.

In deze Brandweerkazerne hebben we onze IV Produkt Envistar Flex 480 unit geleverd met ingebouwde geluidsdempers. Naast de opstart, hebben we ook de volledige inregeling van het ventilatiesysteem voor deze Oost-Vlaamse brandweer mogen uitvoeren.
De ventilatieunit is voorzien van een warmtewiel voor energierecuperatie, energiezuinige EC ventilatoren, fijnstof zakkenfilters en change over DX batterij.
De buitenunit wordt in 1 geheel geleverd met het dak, de volledige dakkappen, de gemotoriseerde registerkleppen en de volledige regeling reeds gemonteerd in de fabriek. Zo kan er bespaard worden op montage uren, is de afwerking graad maximaal en wordt de kans op montagefouten gereduceerd.
Na de mooie afwerking van de installatie door onze klant is AirX terug in actie gekomen en hebben we de volledige installatie ingeregeld zodat deze optimaal draait en zorgt voor een maximaal rendement bij een gezond binnenklimaat.
AirX streeft ernaar om samen met de installateur het volledige ventilatiesysteem optimaal in te regelen aan een zo laag mogelijke drukval zodat het elektrisch verbruik van de energiezuige EC ventilatoren minimaal is en de energierecuperatie maximaal is.