Amazon kiest voor een onze kwalitatieve modulaire IV Produkt luchtgroep.

In de nieuwe gebouwen van Amazon is er dankzij onze klant een mooie en energiezuinige ventilatie installatie opgeleverd.

In de nieuwe gebouwen van Amazon is er dankzij onze klant een mooie en energiezuinige ventilatie installatie opgeleverd. Hier hebben we een IV Produkt Envistar Flex 850 binnenunit geleverd die vlotjes over de 21 000 m³/h aan debiet levert voor de kantoren van Amazon in het Antwerpse.
De unit is voorzien van een warmtewiel voor continue energierecuperatie zonder enige ontdooicycli, een naverwarmingsbatterij, een koelbatterij, F7 zakkenfilters en energiezuinge EC ventilatoren.
AirX heeft deze installatie ook mogen inregelen zodat we samen met de installateur het maximale uit de installatie kunnen halen. Alle VAV-kleppen (vraaggestuurde regelklep) werden correct ingesteld en gecontroleerd. De IV Produkt luchtgroep werkt op een constante drukregeling met voorgemonteerde drukvoelers. Van zodra de vraag stijgt in een bepaalde ruimte, gaat de betreffende VAV-klep opengaan en zal de luchtgroep optoeren. Van zodra de klep weer sluit, toert de luchtgroep af.