Ontdek de unieke meerwaarde die AirX kan bieden.

Dit Antwerps kantoorgebouw geniet vanaf heden van een optimaal binnenklimaat dankzij onze IV Produkt luchtgroepen. Maar bij AirX gaan we nog een stap verder als enkel het leveren van de luchtgroepen.

Wij leveren Zweedse kwaliteit in combinatie met de service en expertise van de Air Experts. Samen met de installateur bundelen we onze krachten en zorgen we voor een vlot opleverbare installatie. Hierdoor kan ook de eindklant genieten van de meerwaarde van een kwalitatieve installatie.

AirX heeft van in de ontwerpfase samengewerkt met de installateur waardoor wij onze expertise konden gebruiken om de klant van in het begin bij te staan. Er werd rekening gehouden met onze adviezen op de ontwerpplannen waardoor de inregeling op een zo kort mogelijke tijd is verlopen. Daarbovenop heeft onze klant, de installateur, ervoor gezorgd dat de werf volledig klaar was voor een vlotte inregeling, dit a.d.h.v. een door ons doorgestuurde checklist. Het is voor ons dan ook zeer aangenaam om zo aan een inregeling te kunnen starten. Het resultaat mag dan ook gezien (of beter gehoord) worden. Alle debieten worden vlot gehaald en er zijn nergens geluidsproblemen.

Als rechtstreekse invoerder van het Zweedse merk IV Produkt kunnen we kwalitatieve luchtgroepen op maat leveren tegen scherpe prijzen. Deze luchtgroepen werden in overleg met de klant geselecteerd, volgens de noden van het project. Onze IV Produkt luchtgroepen komen volledig plug and play toe, inclusief een uitgebreide Siemens regeling. Nadat de installateur de installatie heeft afgewerkt, heeft AirX dit Antwerps kantoorgebouw ingeregeld en opgemeten.

Contacteer AirX voor een vrijblijvende offerte (info@airx.be) voor een inregeling of voor een IV Produkt luchtgroep. Wil je optimaal gebruik maken van onze expertise, combineer dan beide en krijg een extra combokorting alsook een zorgeloze oplevering.