Met IV Produkt kiest u voor een makkelijk te installeren, hoogtechnologische en hoogkwalitatieve luchtgroep!

Betrouwbare Zweedse kwaliteit aan scherpe prijzen? Nieuwe, veilige én betrouwbare technologieën? Zoek niet langer! Het productengamma van IV Produkt biedt voor elke situatie de juiste oplossing. De AirX experts weten waarom IV Produkt de juiste keuze is.

U bent bij AirX aan het juiste adres!

We vertellen u op deze pagina onder andere meer over

  • de expertise die AirX heeft met de opstart, inregeling en opmeting van luchtgroepen
  • de samenwerking tussen AirX en IV Produkt
  • de veelzijdigheid en de voordelen van het IVProdukt gamma
  • de pioniersrol van IV Produkt

Vraag hier uw offerte aan

AirX: Ervaring troef

Doorheen de voorbije jaren, heeft AirX zich gespecialiseerd in het inregelen en correct opmeten van grote ventilatie-installaties. Dit in onder andere kantoorgebouwen, scholen, winkels, laboratoria, fitnesscentra… We vervullen in de Belgische ventilatiewereld een pioniersrol op het gebied van het inregelen van grotere ventilatiesystemen en daar mogen we best trots op zijn. Door frequente bijscholingen en het continue aftoetsen van de theorie op de praktijk van de werf kan AirX deze positie ook blijven handhaven.

IV Product en AirX: het ideale partnership

Marktleider uit Scandinavië

Het Zweedse IV Produkt ontwikkelt al meer dan 50 jaar kwalitatieve Eurovent-gecertificeerde luchtbehandelingsunits en is een pionier in het produceren van kwalitatieve luchtbehandelingsunits met ingebouwde warmtepomp en energierecuperatie via warmtewielen. Kennis en innovatie maakten van IV Produkt de marktleider.

Via AirX verkrijgbaar in België

AirX is sinds 2020 officieel de Belgische invoerder van het topmerk IV Produkt. Door rechtsreeks en nauw samen te werken met onze Scandinavische partner, kan AirX niet alleen kort op de bal spelen en hoogkwalitatieve luchtbehandelingskasten tegen scherpe prijzen aanbieden maar ook geregeld belangrijke vernieuwingen mee op de markt brengen.

Vraag hier uw offerte aan

IV Produkt: De juiste keuze voor de meest kritische installateur

Duurzaamheid

IV Produkt hecht als marktleider veel belang aan duurzaamheid. Het ontwikkelt en bouwt zijn energievriendelijke luchtgroepen op een ecologische manier en houdt rekening met recyclagemogelijkheden.

Kwaliteit

Alle binnen- en buitenunits zijn met kwalitatieve materialen gebouwd en hebben een hoogwaardige afwerking. Ook accooustisch is er niet op kwaliteit bespaard. De producten uit het IV Produkt gamma hebben een zeer stille werking. De meeste toestellen zitten zelfs onder 36 dB(A)

Gebruiksklaar

Alle units worden plug & play, klaar voor gebruik aangeleverd. Zelfs de gekozen accessoires voor dak, aanzuigkap of registerkleppen worden reeds gemonteerd in de fabriek. Hierdoor bespaart de installateur enorm veel tijd op montage-uren.

Easy access

Groot of klein, alle units zijn makkelijk te installeren. Kleinere units staan op wieltjes en grotere zijn opsplitsbaar. Qua afmetingen past alles steeds door een standaarddeur. Ontdek er hier alles over.

IV Produkt: Kennis én innovatie

IV-cloud: online verbinden

Met zijn IV-cloud, zorgt IV Produkt voor een gamechanger binnen de HVAC wereld. Alle nieuwe IV- Produkt luchtgroepen zijn behalve met hun high-end sensoren nu ook uitgerust met state-of-the-art verbindingscapaciteiten, die de gebruiker in staat stelt de luchtgroepen met de IV-Cloud te connecteren.

Online monitoren

AirX speelt met het aanbieden van abonnementsformules voor monitoring via de IV-Cloud dienst een belangrijke pioniersrol op de Belgische luchtgroepenmarkt. Dankzij deze nieuwe technologie kan AirX een nog snellere én kwaliteitsvollere service leveren. Door de IV Produkt toestellen via een veilige internetverbinding te verbinden, kunnen de AirX Experts nu al de parameters van deze toestellen via het IV-Cloud platform op een betrouwbare manier in de gaten houden en analyseren.

Online bijsturen

In de premium en All-in formules wordt met een upgrade van de software gewerkt en behoort bijsturen vanop afstand ook tot de mogelijkheden. Niet alleen uitlezen en analyseren maar ook ingrijpen is dan mogelijk. Uw luchtgroep optimaal laten presteren? De experten van AirX doen het allemaal zonder ter plaatse te moeten komen. Over een kostenbesparing gesproken.

De 4 AirX Abonnementsformules
met IV-Cloud

Vier abonnementsformules om naargelang uw situatie uw opvolging te regelen Real time analyses en snelle oplossingen? Pro-actief problemen opsporen? Meer efficiëntie en kostenbesparing door minder verplaatsings- en interventiemomenten? Twijfel niet langer. Kies één van onze abbonnementsformules.

Vraag hier uw offerte aan