1+1=3 Dankzij de complementaire samenwerkingen tussen de Air Experts en IV Produkt

 

 

Met zijn IV Cloud, zorgt IV Produkt voor een gamechanger binnen de HVAC wereld

Ontdek het Envistar gamma

Het Envistar-assortiment bestaat uit de Envistar Top, Envistar Compact en Envistar Flex modellen. Dit zijn innovatieve eenheidsmodellen op basis van oplossingen die een hoge mate van flexibiliteit bieden aan de juiste prijs. Het hele assortiment is dan ook plug-and-play.

De eenheden zijn ontwikkeld met inachtneming van de behoefte van de markt met lage installatie en exploitatiekosten. De Envistar reeks kan worden gebruikt in alle soorten toepassingen, bijvoorbeeld scholen, kantoren, hotels, winkelcentra, industriële gebouwen en ziekenhuizen.

Envistar Top

Een top-aangesloten kanaalaansluiting is het meest geschikt voor ca. 70 procent van de systemen met een luchtstroombereik tot 6850 m³/h. Envistar Top bespaart tot 75 procent.

Meer info

Envistar Compact

Envistar Compact heeft extreem compacte afmetingen, wat betekent dat het perfect past in krappe ruimtes

Meer info

Envistar Flex

Envistar Flex is verkrijgbaar met een breed gamma aan ventilatoren, motoren en warmteterugwinningsunits. Wij selecteren elke unit op maat van uw uniek project

Meer info

Handleidingen, brochures of technische fiches nodig op maat van project?

Enkele voordelen

“Made in Sweden” staat synoniem voor kwaliteit en duurzaamheid. Ontdek een paar eigenschappen die de IV Produkt luchtgroepen onderscheiden van de rest. Wij concurreren op kwaliteit ipv op prijs.

Nieuwe bediening, nieuwe mogelijkheden

De nieuwe touchscreen bediening nu beschikbaar als een optie voor het Envistar-assortiment. Deze gebruiksvriendelijke bediening geeft alle werkelijke waarden van de unit schematisch weer en maakt het doorlopen van de verschillende instellingen uiterst gemakkelijk.

Als u meerdere units hebt, kunt u ze besturen en controleren vanaf dezelfde bediening door verbinding te maken met een lokaal netwerk of de cloudservice IV Produkt Cloud.

Luchtgroepen met geïntegreerde koeling

Het volledige Envistar gamma is beschikbaar met een geïntegreerde koelunit. Hierdoor krijgt u een kant en-klare oplossing voor ventilatie en koeling, waardoor er geen buiteninstallaties nodig zijn.

Alle componenten van de koelunit zijn in de luchtgroep ingebouwd. Elke luchtgroep wordt uitvoerig getest vooraleer hij de fabriek verlaat. Bespaar op m2 en op installatiekost dankzij het Envistar-gamma met geïntegreerde koeling.

Binnen het Envistar-gamma zijn er twee verschillende geïntegreerde koeleenheden: EcoCooler en StarCooler

Warmtepomp & koelunit geïntegreerd in één luchtgroep

De omkeerbare ThermoCooler HP kan worden geïntegreerd in onze Envistar Flex-unit.

Alle onderdelen van de koel-/verwarmingspomp zijn geïntegreerd in de luchtgroep. Dit resulteert in een unieke totaaloplossing waarmee we verwarming en comfortkoeling kunnen aanbieden met één enkele unit. Omdat alles in de luchtgroep geïntegreerd is, zijn verwarmingsbatterijen, run-around batterijen of buitenkoelinstallaties niet nodig.

Een unit met geïntegreerde verwarmings-/koelpomp is energiezuiniger dan een traditionele koelinstallatie met externe koelunit en verwarmingsbatterij.

0% lek van de extractiezijde naar de pulsiezijde

Dankzij de drukbalanscontrole staat de verse luchtzijde van de luchtgroep steeds in overdruk. Deze unieke regeling gaat ervoor zorgen dat er continu een lek wordt geforceerd van de pulsiezijde naar de extractiezijde, zo is er geen risico op contaminatie van de verse, propere lucht. Niet langs het warmtewiel, noch via kabeldoorgangen. Dankzij continue monitoring wordt deze overdruk GEMETEN en via de stand van een klep in de extractiezijde steeds gegarandeerd, ook bij vuiler wordende filters.

Een aanpasbare spoelzone zorgt er vervolgens voor dat het wiel wordt gespoeld bij overgang van de extractiezijde naar de pulisezijde. Dit door een deel van de verse lucht meteen naar de extractiezijde te sturen. Doordat deze spoelzone aanpasbaar is kunnen we verzekeren dat deze groot genoeg en het wiel volledig wordt gespoeld.

Meer informatie nodig of een offerte op maat van uw project?