Simplifying ventilation for our customers

Onze diensten zijn er in de eerste plaats voor de installateur. Maar wij helpen ook graag de bouwonderneming, het studiebureau, de EPB verslaggever en de particulier

Wij zijn er voor

Installatiefirma en Bouwondernemingen
AirX is uw aanspreekpunt voor alle ventilatieprojecten. Wij willen de installateur ontzorgen zodat deze kan focussen op installeren. Zo bieden wij al ondersteuning in de ontwerpfase zodat de juiste luchtgroep wordt geselecteerd, voldoende regelkleppen worden voorzien, enzovoort. Wanneer alles is geïnstalleerd, komen wij langs voor de inregeling van de volledige installatie en we meten alle debieten voor u op. Dit voor zowel residentiële gebouwen als voor de projectmarkt.

Architecten en EPB verslaggevers
Naast adviseren in de ontwerpfase, bieden wij de volledige ventilatieverslaggeving aan. We zijn echter gespecialiseerd in het inregelen en opmeten ter plaatse, dus u kan ons ook inschakelen als opmeter binnen een bestaand ventilatiedossier. We komen niet zomaar opmeten, maar we nemen de tijd om de installatie visueel te controleren, de parameters in de bediening na te kijken en de volledige installatie in te regelen. We proberen steeds al het mogelijke te doen om alle gevraagde debieten te behalen, binnen de mogelijkheden van de installatie uiteraard. Wij kunnen de inregeling combineren met een Blowerdoortest zodat beide zaken op dezelfde dag worden uitgevoerd.

Ontwerpbureaus
Studiebureaus moeten veel verschillende technieken en regelgevingen kennen, dewelke continue evolueren. Het is geen makkelijke taak om steeds up-to-date te blijven en dit is waar AirX zich in specialiseert: wij adviseren omtrent ventilatie, maken selecties van luchtgroepen en zijn steeds op de hoogte van de laatste regelgevingen. Hier fungeren we ook als schakel tussen installateur en studiebureau, waardoor we terug bij het begin komen: we want to simplify it for our customer.

Particulieren
Je hebt alles zelf geïnstalleerd? Wij komen je installatie opstarten en inregelen. We proberen steeds al het mogelijke te doen om alle gevraagde debieten te behalen, binnen de mogelijkheden van de installatie uiteraard. Onze resultaten kunnen meteen gebruikt worden in je ventilatiedossier. Nog geen ventilatiedossier? Geen probleem, dit kunnen wij voor jou opstarten. Daarbovenop zijn wij erkend Blowerdoortester en kunnen we dezelfde dag een blowerdoortest uitvoeren.

AirX bvba - Klein Dalenstraat 45D, 3020 Herent - BTW BE0671.665.315 - info@airx.be

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Uw gegevens worden strikt gebruikt voor eigen verbeteringen.

Lees onze verkoopsvoorwaarden