De Ventilatie Cheque

Een goed ingeregelde ventilatie installatie maak wel degelijk het verschil. Met de ventilatie cheque van CEBEO kan je een beroep doen op onze expertise voor het inregelen van je installatie(s). Voeg een officieel meetrapport toe aan je ventilatiedossier en je bent weer helemaal in orde. Voor we kunnen starten met de werken vragen we je onderstaande informatie goed door te nemen. De cheques kan je verzilveren door op start te drukken, beneden aan deze pagina.

Hoe kan ik mijn cheques innen?

Je kan je cheques eenvoudig innen door het vragenformulier hier beneden in te vullen. We zoeken samen voor je uit hoeveel cheques je nodig hebt. Alvorens te starten vragen we je contact op te nemen met de verantwoordelijke van je ventilatie of EPB-dossier om ons toe te voegen als officiële partner.

Het ventilatiedossier

Heb je een EPB-dossier, maar nog geen ventilatie-dossier? Neem dan contact op met de verantwoordelijke van je dossier. Hij zal een ventilatiedossier opstarten en ons als officiële partij opnemen in het dossier.

Het meetrapport

Indien er een ventilatie-dossier is opgestart kunnen we na het inregelen, een officieel en erkend meetrapport afleveren dat je kan opnemen in je ventilatie-dossier

Kan ik zonder een ventilatie-dossier cheques innen?

Nee, zonder ventilatie-dossier kan je geen beroep doen op de voordelen van de ventilatiecheques. Alvorens te starten vragen we je contact op te nemen met de verantwoordelijke van je EPB-dossier om het dossier op te starten en ons toe te voegen als officiële partner. Enkel dan kunnen we een officieel meetrapport afleveren en kan jij genieten van de voordelen.

Wat als AirX niet opgenomen wordt in het ventilatiedossier?

Dan komen we de inregeling nog uitvoeren, maar dan ben je zelf verantwoordelijk voor een extra controle van de installatie en kunnen wij geen officieel meetrapport afleveren. De controle door een externe partij moet ook binnen een korte periode na onze inmeting gebeuren. Anders kunnen we niet instaan voor de gemeten resultaten.

Moet ik filters voorzien?

De filter moeten — of in goede staat — of opnieuw aangekocht worden en klaarliggen op het moment we met het inregelen starten.

Start hier met je aanvraag door op de knop 'start met aanvraag' te drukken.

Hou je cheques bij de hand.