AirX biedt nu ook 3 van zijn belangrijkste diensten in één handige combo aan.

Door ons in elk stadium van uw luchtgroepinstallatie te betrekken, heeft u de beste garantie op een efficiënte én probleemloze oplevering van uw ventilatiesysteem. Wij weten en begrijpen hoe belangrijk een optimaal verlopende installatie is en net daarom hebben we een uitgebreid pakket samengesteld om aan al uw behoeften te voldoen.

Nazicht van de uitvoeringsplannen

De eerste stap is het nakijken van de uitvoeringsplannen. Onze ervaren AirExperts zullen uw ontwerpplannen bestuderen en mogelijke problemen dus reeds voor aanvang van de werken kunnen identificeren. We hebben ervaren dat dankzij deze controle mogelijke valkuilen of inefficiënties in een vroeg stadium kunnen worden aangepakt, waardoor later kostbare herstellingen of dure aanpassingen meteen worden vermeden. Ook het juiste aantal en de plaatsing van de regelkleppen wordt in dit stadium geoptimaliseerd. De latere inregeling kan dankzij de juiste positionering van de regelkleppen ook beter én sneller gebeuren wat meteen voor een interessante kostenbesparing zorgt.

Inregelen en opmeten van de luchtgroep

Daarnaast bieden wij ook onze gekende service van het inregelen en opmeten van de totale niet-residentiële installatie aan, iets waarin we ons sinds 2018 hebben gespecialiseerd .

 

Onze Air Experts zorgen ervoor dat uw modulaire luchtgroep perfect wordt afgesteld en aangepast aan de specifieke behoeften van het gebouw. Door de juiste inregeling wordt een optimale luchtkwaliteit gegarandeerd en wordt energieverspilling geminimaliseerd. Bovendien zullen onze experts de installatie correct opmeten om ervoor te zorgen dat alles nauwkeurig en precies geplaatst wordt.

Plannen checken, luchtgroep kopen én inregeling = korting

Als u zowel het checken van de plannen, de aankoop van de luchtgroep én het inregelen van deze nieuwe modulaire luchtgroep bij ons besteld, bieden wij u een zeer interessante korting aan. De kosten voor het nazicht van de ontwerpplannen worden dan namelijk in mindering gebracht op uw eindfactuur. Dit betekent dat u niet alleen kunt profiteren van onze deskundige beoordeling en optimalisatie van uw plannen, maar ook dat u nog eens kunt besparen op de totaalkost van uw project.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat deze combinatie van onze diensten een uitstekende meerwaarde biedt voor uw installatieproces. U kan vertrouwen op onze expertise, jarenlange ervaring en toewijding aan klanttevredenheid.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw plannen te bespreken en te profiteren van onze unieke “all-in-one” combo. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn en om samen met u een succesvolle oplevering van uw installatie te realiseren.