Alles in één, behalve de zorgen

Deze realisatie in een kantoorgebouw in Vlaams-Brabant is een mooi voorbeeld van onze nieuwe All-in-one service. Onze op maat geselecteerde, CO2 vraaggestuurde IV Produkt luchtgroep zorgt hier voor een optimale luchtkwaliteit alsook voor een opmerkelijke energiebesparing dankzij onder andere het hoogrendements warmtewiel. Naast de juiste luchtgroep én onze bekende inregelservice leverden we bij dit project ook een belangrijke extra kostenbesparende dienst.

Kostenbesparend?

We staan u vanaf nu van A tot Z bij: Met de keuze van de juiste luchtgroep, een vlotte inregeling én met accuraat advies. Reeds in het beginstadium van de luchtgroepinstallatie zijn we erbij om uw uitvoeringsplannen grondig te controleren. Zo identificeren we op voorhand alle potentiële problemen en optimaliseren we ook meteen het aantal en de plaatsing van de manuele regelkleppen. Dit zorgt in een later stadium van de installatie voor een betere, snellere én dus kostenefficiëntere inregeling.

Voorkomen is altijd beter dan genezen

Vertrouw dus op onze expertise en ervaring en ga resoluut voor een probleemloze oplevering van uw installatie. Door de Air experts vroeger in te schakelen en voor onze nieuwe All-in-one service te kiezen, bespaart u gegarandeerd op lange en korte termijn. Ook de kosten voor het nazicht van de uitvoeringsplannen worden bij een totaalaankoop namelijk in vermindering gebracht op uw eindafrekening.

Win-win!

AirX zorgt met deze formule voor een vlotte en kostenbesparende oplevering én creëert een echte WIN-WIN situatie voor alle betrokken partijen van uw project. Onze goede klanten weten dit te waarderen.

Klinkt dit als muziek in uw oren?

Contacteer ons op info@airx.be