IV Produkt Cloud Service

Nieuwe innovatieve ontwikkelingen zorgen voor ongekende opportuniteiten. AirX is sinds 2020 officieel de Belgische invoerder van het topmerk IV Produkt. Door rechtstreeks en nauw samen te werken met onze Zweedse partner, kunnen we niet alleen kort op de bal spelen en hoogkwalitatieve luchtbehandelingskasten tegen scherpe prijzen aanbieden maar ook geregeld belangrijke vernieuwingen mee op de markt brengen. Met zijn IV Cloud, zorgt IV Produkt voor een gamechanger binnen de HVAC wereld. Alle nieuwe IV Produkt luchtgroepen zijn behalve met hun high-end sensoren nu ook uitgerust met state of the art verbindingscapaciteiten, die de gebruiker in staat stellen de luchtgroepen via een veilige verbinding met de cloud te connecteren.

AirX: Basis servicetool volledig gratis en uiterst klantvriendelijk.

Pionier in België

AirX speelt met het implementeren van de IV Produkt Cloud service een belangrijke pioniersrol op de Belgische luchtgroepenmarkt en kan dankzij deze nieuwe technologie een nog snellere én kwaliteitsvollere service leveren alsook de installateur zijn service naar de eindklant toe vergemakkelijken en optimaliseren.

De basis versie van deze servicetool is volledig gratis en hiermee kan u de vele sensoren die in uw IV Produkt luchtgroep zitten uitlezen. Alles wordt in real time gevisualiseerd. Dankzij de vele sensoren kan u hier al een mooie analyse mee maken. Je kan makkelijk en meteen schakelen naar een hogere abonnement formule voor het bijsturen van parameters, monitoring over tijd, enzovoort. Dit per maand en zonder verdere verplichtingen.

Veilig in de cloud en 1 maand gratis maximale service

Door de luchtgroep via een veilige internetverbinding of via een 4G module te connecteren, kan u en /of de AirX Experts alle parameters van deze toestellen via het IV Produkt Cloud platform op een betrouwbare manier in de gaten houden, over tijd analyseren én zelfs bijsturen. Bij de opstart van de unit geniet u gratis 1 maand van het hoogste abonnement en kunnen wij uw technieker op de werf bijstaan, data analyseren en u helpen uw installatie op punt te zetten. Erna springt u over naar de gratise basisversie maar kan u kan altijd snel terug de maximale servicegraad activeren, dit zelfs per maand via een credit systeem.

Support op afstand

U kan al uw installaties vanop afstand checken zodat u niet eerst naar de installatie moet gaan kijken om dan vast te stellen dat de filters vuil zijn, de motor stuk is, enzovoort. U bespaart enorm op uitvoering van uw onderhoudsservice of dienst na verkoop service en versnelt uw reactietijd aanzienlijk. Indien gewenst kan AirX u ook altijd bijstaan of de volledige monitoring voor u uitvoeren via onze dienst AIRchecks. Wij gaan de data controleren en analyseren alsook bijsturen en optimaliseren vanop afstand. Problemen worden vroegtijdige opgespoord en spareparts meteen besteld indien nodig.

Connecteer eerst

Om van deze vele voordelen te kunnen genieten, is het belangrijk om de nieuwe luchtgroep bij de opstart van u installatie meteen met het IV Produkt Cloud platform te verbinden. Hou er tijdens de ontwerpfase dus rekening mee dat er in de buurt van uw luchtgroep ook een internetconnectiepunt en bijhorende kabel voorzien wordt. Connectie via een extra 4G module is ook geen enkel probleem, vergeet dit wel niet te melden bij het ontwerp van uw luchtbehandelingunit.

Meer mogelijkheden, meer zekerheid

De IV Produkt Cloud service is de ideale aanvulling op het standaard gebouwbeheersysteem (GBS). Het is de extra dienst die de installateur ontzorgt, onnodige extra ritjes van de onderhoudstechnieker voorkomt en ervoor zorgt dat de eindklant snel en efficiënt wordt geholpen bij problemen. U houdt uw installaties zelf in het oog of wij doen dit voor u. Beide zijn mogelijk.

Wij gaan nog een stapje verder, indien gewenst voeren regelmatig AIRchecks uit op uw installaties. Hiervan krijgt u dan periodieke rapporten die de goede werking van het ventilatiesysteem bevestigen. Dit kan gestuurd worden naar de installateur of rechtstreeks naar de eindklant. Indien er interventies nodig zijn, krijgt u hier melding van en schakelt AirX desnoods de installateur van uw ventilatiesysteem in. Contacteer ons voor meer info.

Voor elk wat wils, ontdek de AirX abonnementsformules:

AIRchecks met betrouwbare data-analyses en bijhorende certificaten? Een opvolging die ook pro-actief problemen oplost? Meer efficiëntie en kostenbesparing door minder verplaatsings- en interventiemomenten? Maak dan kennis met de vele voordelen van onze IV Produkt Cloud service formules.

Met de IV Produkt Cloud Service kan u uw luchtgroep op afstand bijsturen.

Gegarandeerd een goed werkende installatie en een snel terugverdiende investering.

Betrouwbare software met veilige verbinding

Monitoring vanop afstand en over tijd

Meer controle voor installateur en eindgebruiker

Voorspellende en pro-actieve service

Innovatieve plug-and-play toepassingen

Minder on-site bezoeken = kleinere ecologische voetafdruk

Kostenbesparend door optimalisatie van energieverbruik

Bijsturing vanop afstand

Een vrijblijvend gesprek met onze Air Experts over uw project?