IV Produkt Cloud Service

Nieuwe innovatieve ontwikkelingen zorgen voor ongekende opportuniteiten. AirX is sinds 2020 officieel de Belgische invoerder van het topmerk IV Produkt. Door rechtstreeks en nauw samen te werken met onze Zweedse partner, kunnen we niet alleen kort op de bal spelen en hoogkwalitatieve luchtbehandelingskasten tegen scherpe prijzen aanbieden maar ook geregeld belangrijke vernieuwingen mee op de markt brengen. Met zijn IV Cloud, zorgt IV Produkt voor een gamechanger binnen de HVAC wereld. Alle nieuwe IV Produkt luchtgroepen zijn behalve met hun high-end sensoren nu ook uitgerust met state of the art verbindingscapaciteiten, die de gebruiker in staat stellen de luchtgroepen via een veilige verbinding met de cloud te connecteren.

AirX: The future is now

Pionier in België

AirX speelt met het implementeren van de IV Produkt Cloud service een belangrijke pioniersrol op de Belgische luchtgroepenmarkt en kan dankzij deze nieuwe technologie een nog snellere én kwaliteitsvollere service leveren.

Veilig in de cloud

Door de luchtgroep via een veilige internetverbinding te connecteren, kunnen de AirX Experts alle parameters van deze toestellen via het IV Produkt Cloud platform op een betrouwbare manier in de gaten houden, over tijd analyseren én zelfs bijsturen.

Support op afstand

Naast het uitvoeren van die visuele controles (AIRchecks), het controleren en analyseren van data om zo een hoge binnenluchtkwaliteit te garanderen, behoort ook bijsturen en optimaliseren vanop afstand tot de te kiezen opties. AirX kan dan alle parameters vanop afstand aanpassen en de groep bijsturen. Uitlezen, analyseren én uw luchtgroep optimaal laten presteren? De experten van AirX doen het allemaal zonder ter plaatse te moeten komen. Over een kostenbesparing gesproken.

Connecteer eerst

Om van deze vele voordelen te kunnen genieten, is het belangrijk om de nieuwe luchtgroep bij installatie meteen met het IV Produkt Cloud platform te verbinden. Zo kan u de grootste efficiëntie en kostenbesparing bereiken. Hou er tijdens de ontwerpfase dus rekening mee dat er in de buurt van uw luchtgroep ook een internetconnectiepunt en bijhorende kabel voorzien wordt.

Meer mogelijkheden, meer zekerheid

De IV Produkt Cloud service is de ideale aanvulling op het standaard gebouwbeheersysteem (GBS). Het is de extra dienst die u ontzorgt. De AirX Experts houden uw installatie nauwgezet in het oog om een optimale werking te garanderen en voeren regelmatig AIRchecks uit. Hiervan krijgt u dan certificaten die de goede werking van uw ventilatiesysteem bevestigen. Indien er interventies nodig zijn, krijgt u hier melding van en schakelt AirX desnoods de installateur van uw systeem in.

Anticiperen = besparen

De experten die de IV Produkt Cloud service beheren, handelen pro-actief door potentiële probleemsituaties preventief te detecteren en er vervolgens snel naar te handelen. Zo vermijden ze onnodige wachttijden door bijvoorbeeld op voorhand alvast de nodige wisselstukken te bestellen. Verstopte filters veroorzaken vaak een hogere drukval wat het elektrisch verbruik de hoogte injaagt. Door tijdig te weten wanneer de filters te vervangen, verbetert men op lange termijn niet alleen de binnenluchtkwaliteit maar bespaart men ook op de elektriciteitsfactuur.

Voor elk wat wils, ontdek de AirX abonnementsformules:

AIRchecks met betrouwbare data-analyses en bijhorende certificaten? Een opvolging die ook pro-actief problemen oplost? Meer efficiëntie en kostenbesparing door minder verplaatsings- en interventiemomenten? Maak dan kennis met de vele voordelen van onze IV Produkt Cloud service formules.

Met de IV Produkt Cloud Service kan u uw luchtgroep op afstand bijsturen.

Gegarandeerd een goed werkende installatie en een snel terugverdiende investering.

Betrouwbare software met veilige verbinding

Monitoring vanop afstand en over tijd

Meer controle voor installateur en eindgebruiker

Voorspellende en pro-actieve service

Innovatieve plug-and-play toepassingen

Minder on-site bezoeken = kleinere ecologische voetafdruk

Kostenbesparend door optimalisatie van energieverbruik

Bijsturing vanop afstand

Get connected met de
IV Produkt Cloud service

Kennismaken met de IV Produkt Cloud service is gratis en doe je door simpelweg de luchtgroep te connecteren. Onze “bijsturen vanop afstand” dienst ontdekken, is reeds mogelijk met de “Light” formule. Wil je echter frequentere analyse met optimalisatie en echt alle parameters laten monitoren over tijd, kies dan voor de “Standaard” formule. Wil je daarbovenop ook zekerheid over de CO2 situatie en in orde zijn met uw C02 certificaten? Dan is “Premium” de juiste keuze. Standaard en Premium bieden de meeste garantie voor een optimaal renderende installatie en gaan daardoor gegarandeerd helpen besparen op de huidige energieprijzen. Door de juiste bijsturing blijft de warmterecuperatie hoog, de energiekost laag en rendeert de maandelijkse investering.