Zweedse kwaliteit en Belgische expertise.

Dankzij de unieke combinatie van onze diensten en de rechtstreekse verdeling van het Zweedse IV Produkt, kunnen wij modulerende luchtgroepen aanbieden, inclusief de inregeling met finaal meetrapport.

In deze kledingswinkel hebben wij als rechtstreekse verdeler van IV Produkt, een luchtgroep afgeleverd op maat van het project. De plug and play luchtgroep is voorzien van een warmtewiel voor continue energierecuperatie en vochtrecuperatie, zonder ontdooicycli. De luchtgroep is ook voorzien van een interne Siemens regeling die proper is weggewerkt in de fabriek in Zweden. Vooraleer de unit de fabriek verlaat wordt de regeling getest zodat een vlotte opstart is verzekerd.

AirX is de luchtgroep komen opstarten alsook de volledige installatie komen inregelen en opmeten. Alles wordt achteraf weergegeven in een uitgebreid rapport. Zo staat meteen de volledige installatie op punt en kan de installateur op twee oren slapen.

Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat van in de ontwerpfase AirX kan helpen met de locatie van de regelkleppen en een luchtgroep perfect op maat van het project kan selecteren. Na de installatie wordt dan op dezelfde dag de unit opgestart en de volledige installatie ingeregeld en opgemeten. Alles wordt weergegeven in een onderbouwd meetrapport. Omdat wij deze luchtgroepen en regeling door en door kennen kan de inregeling vlot verlopen en kunnen we streven naar een uiterst optimale werking van de volledige installatie.