Levering en opstart van onze IV Produkt luchtgroep met ingebouwde warmtepomp.

Op de VUB in Brussel hebben we onze IV Produkt luchtgroep met energierecuperatie en ingebouwde warmtepomp mogen leveren. Na de installatie door onze klant zijn wij de luchtgroep komen opstarten en hebben we de ingebouwde regeling op punt gezet. Hierdoor draait de unit optimaal en creëren we een gezond alsook een aangenaam binnenklimaat.

Het grote voordeel van onze IV Produkt units met ingebouwde warmtepomp is dat deze geen ontdooicycli hebben, zelfs niet bij -10°C. Dit zonder enige voor- en/of naverwarming en met uitzonderlijke hoge COP’s. Hierdoor stijgt het comfort, daalt het verbruik en wordt de levensduur vergroot.

Onze units worden ook volledig plug & play geleverd. Dit mag je echt letterlijk nemen. De warmtepomp is meteen klaar voor gebruik, het dak en de dakkappen van de luchtgroep zijn reeds gemonteerd en zelfs de druksensoren zijn aangesloten op de regeling. Hierdoor bespaart de installateur enorm op installatietijd en is alles mooi alsook luchtdicht afgewerkt. Dankzij de geïntegreerde regeling werkt de volledige installatie optimaal en is alles mooi op elkaar afgesteld. 

Installatie: IV Produkt Flex 150 Thermocooler met ingebouwde warmtepomp, F7 (fijnstof) zakkenfilters, energiezuinige EC ventilatoren en een warmtewiel voor energierecuperatie.

Ontdek onze IV Produkt Flex 150 Thermocooler via een leuk filmpje op onze site: https://airx.be/nietresidentieleluchtgroepenivprodukt