Referenties

Levering van onze IV Produkt luchtgroep, gecombineerd met de opstart, inregeling en opmeting van de volledige installatie.

Deze Antwerpse kantoorgebouwen worden voorzien 100% verse lucht met energierecuperatie. Via onze unieke actieve drukbalans controle in de unit is er 0% interne lek van de extractie naar de pulsie zijde.

Meer info

Inregeling en opmeting van het volledige ventilatiesysteem te Antwerpen

Deze ventilatie-installatie bestaat uit 3 luchtgroepen voor zowel een deel van het oude als het nieuwe deel van Het Steen. Voor elke ruimte werd gekeken naar de berekende debieten en de bestemming van de ruimte.

Meer info

Levering en opstart van onze IV Produkt luchtgroep met warmtewiel in West-Vlaanderen

Deze appartementen worden geventileerd door een centrale IV Produkt luchtgroep met energierecuperatie via een warmtewiel.

Meer info

Levering en opstart van 3 IV Produkt luchtgroepen met warmtewiel en ingebouwde warmtepomp voor een school in Oost-Vlaanderen

Deze school in Hekelgem kiest voor een hoogkwalitatieve ventilatie-oplossing. Er werd gekozen voor gecontroleerde ventilatie met energierecuperatie via een warmtewiel. Daarbovenop zijn alle unit voorzien van een ingebouwde warmtepomp.

Meer info

Volledige ventilatieverslaggeving van 32 woningen in West-Vlaanderen

AirX heeft hier de volledige ventilatieverslaggeving voorzien van 32 woningen. Allemaal uitgerust met een ventilatiesysteem type D.

Meer info

Opmeting van een bestaand ventilatiesysteem in een school te Antwerpen.

Na monitoring van de binnenluchtkwaliteit bleek dat er een probleem was met de ventilatie. AirX is dan ingeschakeld om de volledige installatie te komen opmeten.

Meer info