AirX is een adviesbureau, gespecialiseerd in ventilatie

Elke Air Expert heeft jarenlang ervaring opgedaan in de HVAC-wereld, dit bij verschillende grote internationale spelers. Al deze kennis bundelen we in AirX, om zo onze klanten maximaal te ondersteunen en oplossingen te bieden voor alle ventilatievraagstukken.

Momenteel zijn we een team van 4 Air Experts. Allemaal hebben we meer dan 15 jaar ervaring in de ventilatiewereld. Na onze studies hebben we o.a. gewerkt op de technische dienst van een internationale HVAC-groothandel en in een latere fase hebben we allemaal bij verschillende grote internationale fabrikanten in de ventilatiewereld gewerkt. Door te werken voor een fabrikant, zaten we aan de bron van de nieuwste ontwikkelingen voor ventilatietoestellen en maakten we kennis met de verschillende technieken in de ventilatiewereld. Deze expertise willen wij gebruiken om ventilatie te promoten en om de installateur te ontzorgen. Elke Air Expert heeft ervaring met het uitwerken van ventilatiestudies, het selecteren van luchtgroepen volgens de noden van het project, het opstarten van installaties en het ter plaatse gaan op probleemwerven. We hebben ons intussen ook gespecialiseerd in het inregelen van grote ventilatie-installaties en zijn erkend Ventilatieverslaggever alsook erkend Blowerdoortester.

Onze Missie? AirX wil een bijdrage leveren aan de grote klimaatuitdaging. De huizen en gebouwen die we vandaag bouwen gaan verschillende decennia mee en daarom zijn de keuzes die we vandaag maken, beslissend voor ons klimaat in de toekomst. Het energieverbruik van onze gebouwen moet omlaag, daarover zijn we het eens. Dit kan enkel via betere isolatie, een betere luchtdichtheid en een gecontroleerde ventilatie (met energierecuperatie). Als we dus energiezuinig willen wonen, moeten we naast het goed isoleren van de woning, ook zorgen voor een goede luchtdichtheid en een goed ventilatiesysteem. Isolatie, luchtdichtheid en ventilatie zijn dus onlosmakelijk met elkaar verbonden in dit verhaal.

Een correct ingeregeld ventilatiesysteem kan de binnenluchtkwaliteit (Indoor Air Quality) verbeteren en de ecologische afdruk van onze gebouwen verlagen, zonder in te boeten op comfort. Een ventilatiesysteem werkt pas optimaal indien de volledige installatie is ingeregeld, vergeet deze laatste maar uiterst belangrijke stap niet.

Maak kennis met de Air Experts

Dirk

Dirk Merken

Air expert
Founding partner
VCA certified

Dirk

Tim Vanderperren

Air expert
Partner
VCA certified

Dirk

Gunter Quipor

Air expert
Partner
VCA certified

Dirk

Wim Verbeeck

Air expert
Technical manager

Contacteer ons

AirX bvba - Klein Dalenstraat 45D, 3020 Herent - BTW BE0671.665.315 - info@airx.be

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Uw gegevens worden strikt gebruikt voor eigen verbeteringen.

Lees onze verkoopsvoorwaarden