AirX is een adviesbureau, gespecialiseerd in ventilatie

AirX-Air Experts is opgestart in 2017 en telt ondertussen 7 enthousiaste teamleden.

Elke Air Expert heeft jarenlang ervaring opgedaan in de HVAC-wereld, dit bij verschillende grote internationale spelers. Al deze vergaarde kennis bundelen we nu in AirX, om zo onze klanten maximaal te ondersteunen en oplossingen te bieden voor alle ventilatievraagstukken.

Elke Air Expert heeft ervaring met het uitwerken van ventilatiestudies, het selecteren van luchtbehandelingskasten volgens de noden van het project, het opstarten van installaties en het ter plaatse gaan op probleemwerven. We hebben ons de afgelopen jaren ook gespecialiseerd in het inregelen en correct opmeten van grote ventilatie- installaties. Dit in oa kantoorgebouwen, scholen, winkels, laboratoria, enzovoort.

Sinds 2020 is AirX ook officieel erkend als rechtstreekse invoerder van het Zweedse merk IV Produkt. Door de nauwe samenwerking met Zweden kunnen we kort op de bal spelen en hoogkwalitatieve luchtbehandelingskasten aanbieden tegen scherpe prijzen. Dankzij het partnership met IV Produkt koppelen we nu onze diensten aan een huismerk. Hierdoor ondersteunen we de installateur van in de ontwerpfase, tot aan de oplevering. We zorgen er oa voor dat elke installatie correct wordt opgestart, ingeregeld en opgemeten. Alle metingen gebeuren met de beste meetapparatuur en volgens de huidige normeringen hieromtrent.

AirX is ook erkend Ventilatieverslaggever voor de residentiële markt alsook erkend Blowerdoortester. We combineren ventilatie inregelingen met luchtdichtdichtheidstesten. Als we energiezuinig willen wonen, moeten we naast het goed isoleren van de woning, ook zorgen voor een goede luchtdichtheid en een goed doordacht ventilatiesysteem. Isolatie, luchtdichtheid en ventilatie zijn dus onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Een correct ingeregeld ventilatiesysteem met energierecuperatie kan de binnenluchtkwaliteit (Indoor Air Quality) aanzienlijk verbeteren en de ecologische afdruk van onze gebouwen verlagen. Dit zonder in te boeten op comfort, integendeel. Een ventilatiesysteem werkt echter pas optimaal indien de volledige installatie correct is ingeregeld en alle actoren op elkaar zijn afgestemd. Vergeet deze laatste maar uiterst belangrijke stap niet en ga voor gezonde lucht.

Contacteer ons bureau te Herent op 016/197220.

Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk jobs

Maak kennis met de Air Experts

Dirk Merken

Dirk Merken

Air expert
Founding partner
Zaakvoerder

dirk@airx.be

Tim Vanderperren

Tim Vanderperren

Air expert
Partner
Teamleader inregelingen niet-residentiële ventilatie

tim@airx.be

Gunter Quipor

Gunter Quipor

Air expert
Partner
Teamleader luchtbehandelingsunits

gunter@airx.be

Wim Verbeeck

Wim Verbeeck

Air expert
Technical manager AirX
VCA certified

wim@airx.be

Frédéric Kerkhofs

Frédéric Kerkhofs

Air expert
Service Manager AirX
VCA en koeltechnisch certified

frederic@airx.be

Thom van Steekelenburg

Thom van Steekelenburg

Junior air expert
Erkend Ventilatieverslaggever
VCA certified

thom@airx.be

Brian Bracke

Brian Bracke

Junior air expert
Erkend Ventilatieverslaggever & Blowerdoortester
VCA certified

brian@airx.be

Contacteer ons

AirX bvba - Klein Dalenstraat 45D, 3020 Herent - BTW BE0671.665.315 - info@airx.be - 016/197220 - jobs

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Uw gegevens worden strikt gebruikt voor eigen verbeteringen.

Lees onze verkoopsvoorwaarden