AirX biedt nu ook 3 van zijn belangrijkste diensten in één handige combo aan.

Ontdek de Unieke 'All-in-One' Formule van AirX

Bij AirX weten we dat een volledig ventilatiesysteem meer is dan alleen de luchtgroep. Wij bekijken het geheel en alle componenten die daarbij horen. Wij bieden niet alleen hoogwaardige luchtgroepen aan, maar zorgen er ook voor dat alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd. Met trots combineren we ons eigen huismerk, IV Produkt, met onze nauwkeurige inregelingsservice, zodat uw ventilatiesysteem optimaal presteert

De eerste stap: het nakijken van de installatieplannen

AirX biedt geen ontwerpplannen aan, maar benut de opgedane expertise als inregelfirma op de bouwplaats, om installatieplannen te verifiëren. We controleren oa de juiste plaatsing en voldoende gebruik van regelkleppen, waardoor geluidsproblemen worden voorkomen en inregeltijden worden gehalveerd. De investering in extra kleppen verdient zichzelf direct terug. Bovendien verifiëren we of de installatie het gewenste studieconcept effectief kan realiseren. Beter voorkomen dan genezen. In deze "All-in-one" formule is deze service zelfs gratis.

Kwaliteit en betrouwbaarheid via maatwerk van IV Produkt

Onze IV Produkt luchtgroepen worden altijd volledig op maat gemaakt van uw project. Dit betekent ook dat wij onder andere dakkappen, daken en alle benodigde regelcomponenten zoals externe druksensoren, temperatuursensoren en servomotoren al vóór de levering kunnen monteren. Door deze gepersonaliseerde aanpak bespaart u waardevolle installatietijd en wordt het risico op installatiefouten tot een minimum beperkt. Bovendien kunnen wij de luchtgroep perfect afstemmen op de specifieke behoeften van elk uniek project.

Inregelen en opmeten: een vak apart waar we ons graag in specialiseren.

Nadat de installatie door uw installateur is voltooid, zorgen onze AirX Experts voor het nauwkeurig inregelen van het volledige ventilatiesysteem. Deze stap is van essentieel belang om optimale prestaties te waarborgen. Ons team maakt gebruik van geavanceerde meetapparatuur voor verschillende soorten metingen, zodat alle onderdelen van de installatie perfect op elkaar zijn afgestemd en optimaal functioneren. Ons ultieme doel is om ervoor te zorgen dat uw installatie perfect functioneert, en we zullen dan ook alles in het werk stellen om dit te bereiken. Dit binnen de fysische mogelijkheden van de installatie zelf.

Meten is weten: nauwkeurige opmeting voor optimale resultaten

Voor we finaal opmeten, gaan we dus eerst inregelen en er alles aan doen om overal de ontwerpdebieten te behalen, dit binnen de mogelijkheden van de installatie zelf. De laatste stap in onze 'All-in-One' formule is dan het correct opmeten van de volledige installatie. Deze finale metingen zijn essentieel om te garanderen dat de gemeten luchtdebieten overeenkomen met de ontwerpspecificaties. Door deze grondige aanpak zorgen we ervoor dat uw ventilatiesysteem voldoet aan de verwachtingen. Het is belangrijk om de metingen op een correcte manier uit te voeren en met de juiste meetapparatuur.

AirX: uw partner voor een kwalitatieve oplevering van uw ventilatieprojecten

Dankzij de 'All-in-One' formule van AirX kiest u voor een zorgeloze, efficiënte en hoogwaardige oplossing voor al uw ventilatieprojecten. Van het controleren van het ontwerp tot de uiteindelijke metingen, wij staan garant voor een service die uw ventilatieprojecten naar een hoger niveau tilt. Door voor AirX te kiezen als uw vaste partner voor de luchtgroepen en de inregelingen en wij verzekeren u dat wij er altijd naar zullen streven om uw projecten efficiënt en nauwkeurig op te leveren. Met AirX aan uw zijde kunt u met vertrouwen vooruit kijken naar succesvolle resultaten.

Naar onze diensten