AIRcheck

AirX is in België de exclusieve verdeler van IV Produkt en de trotse aanbieder van de IV Produkt Cloud Service. Naast het productengamma van IV Produkt, biedt AirX binnen de IV Produkt Cloud Service ook zijn AIRchecks aan. Met deze dienst worden volgende zaken gecontroleerd.

  • Het energieverbruik van een ventilatie unit
  • Het rendement van de energierecuperatie van die unit
  • Het toevoerdebiet van de verse lucht
  • Het afvoerdebiet van de vervuilde lucht
  • De toestand van de luchtfilters
  • De parameters van de regeling
  • Het CO2 niveau (premium abonnement)

Duidelijke rapportage

Met deze AIRchecks krijgt men een helder beeld van de bestaande ventilatie- en/of CO2-situatie. De gemeten waarden worden door ervaren Air Experts geïnterpreteerd en de periodieke rapportages van de verworven data, zorgen ervoor dat zowel de installateur als de eindklant gerust kunnen zijn. Dankzij het abonnement op de IV Produkt Cloud service is een optimaal rendement mogelijk en haalt de eindklant het maximale uit zijn investering.

Ontzorgen

Ook de installateur is in goede handen. Hij spitst zich toe op het installatiewerk en laat de opvolging aan de Air Experts over. Zij waken over zijn installatie door periodiek te controleren en bij te sturen. Indien nodig wordt de installateur snel en doelgericht ingeschakeld. Hij kan dankzij deze samenwerking aan zijn eindklant de hoogste servicegraad leveren, zonder daarbij extra zorgen te hebben.

Connecteren

Alle nieuwe IV Produkt luchtgroepen zijn uitgerust met een uitgebreide en zeer betrouwbare Siemens regeling, talrijke high-end sensoren en moderne verbindingscapaciteiten. Elke unit is dan ook in staat om via een veilige verbinding met de IV Produkt Cloud te connecteren. Hou er tijdens de ontwerpfase dus rekening mee dat er in de buurt van uw luchtgroep ook een internetconnectiepunt en bijhorende kabel voorzien wordt.

IV Produkt Cloud Service

De IV Produkt Cloud service staat los van de aansluiting op een gebouwbeheersysteem (GBS) en biedt voordelen die een GBS niet heeft. Frequente check-ups van de ventilatie- en CO2 situatie, monitoren van gemeten data vanop afstand en over tijd, het bijsturen van parameters ter optimalisatie vanop afstand, een voorspellende en pro-actieve service… AirX maakt het met zijn verschillende Cloud Service abonnementen mogelijk en levert met zijn AIRchecks de extra dienst die iedereen ten goede komt.

 

 

Iedereen tevreden

Minder zorgen, meer tijd en een betere dienstverlening voor de installateur. En voor de eindklant een snel terugverdiende investering, geoptimaliseerd energieverbruik met maximale energierecuperatie én een gezond binnenklimaat. Ontdek alles over onze abonnementsformules op onze IV Produkt Cloud service pagina

Quality monitoring?