Kennis

Wij zoeken een nieuwe Air Expert om ons te team te versterken.

Wij zoeken een technieker die zich specialiseert in het opmeten en inregelen van grotere ventilatie installaties. Door onze verschillende diensten is variatie in de job een zekerheid.

Meer info

CO2 als indicator voor de binnenluchtkwaliteit.

Een CO2 meting is een goede maatstaaf voor het bepalen van de bezettingsgraad in een ruimte. Maar wat is nu een goede of slechte CO2 waarde?

Meer info

Het E- en S-peil.

De EPB-regelgeving bevat vele variabelen maar het eindresultaat wordt weergegeven in twee cijfers: het E-peil en het S-peil. Hoe lager die getallen, hoe energiezuiniger je woning.

Meer info

Waarom werkt een combinatie van VAV-regelaars en CAV-regelaars niet altijd zoals gewenst?

Tijdens onze inregelingen merken we op dat CAV en VAV kleppen regelmatig fout gecombineerd worden. Deze kleppen in serie plaatsen zorgt ervoor dat de CAV klep geen constant volume kan garanderen. Ontdek hieronder waarom.

Meer info

Een woning luchtdicht maken is niet altijd even complex als het klinkt.

Naast het isoleren van je woning, is het eveneens belangrijk om aandacht te besteden aan luchtdicht bouwen. Je minimaliseert de warmteverliezen, vermijdt vochtproblemen en je energieverbruik zal enorm dalen.

Meer info

Welke norm gebruikt men voor het inregelen en opmeten van ventilatiesysteem?

Voor een optimale werking van het ventilatiesysteem, dient dit voor ingebruikname te worden ingeregeld, zodat er overal voldoende verse lucht toekomt en de “vervuilde” lucht wordt afgevoerd.

Meer info