Levering en opstart van 3 IV Produkt luchtgroepen met warmtewiel en ingebouwde warmtepomp voor een school in Oost-Vlaanderen

Niet-residentiële luchtgroepen

Deze school in Hekelgem kiest voor een hoogkwalitatieve ventilatie-oplossing. Er werd gekozen voor gecontroleerde ventilatie met energierecuperatie via een warmtewiel. Daarbovenop zijn alle unit voorzien van een ingebouwde warmtepomp.

AirX leverde hier drie IV Produkt luchtgroepen met ingebouwde warmtepomp: voor de sporthal, de refter en de klasgebouwen.

AirX ondersteunde de installateur bij de selectie van de juiste luchtgroepen en voorzag ook een uitgebreide opstart van de luchtgroepen. Zo werd naast de opstart, ook de implementatie in het gebouwbeheersysteem door AirX in goede banen geleid. Dit dankzij onze Air Expert Wim Verbeeck. 

De luchtgroepen zijn voorzien van warmtewielen, zodat energie wordt gerecupereerd en er nog eens aanzienlijk wordt bespaard op de energiekosten van het gebouw. Verder zijn de units ook voorzien van F7 zakkenfilters, die het fijnstof uit de verse toevoerlucht halen en zo zorgen voor een verbeterde luchtkwaliteit. De luchtgroepen werden plug-and-play op de werf geleverd zodat de installateur wint aan installatietijd en de kans op installatiefouten werd verminderd. 

Luchtgroepen: IV Produkt ENVISTAR Thermocooler

Share on facebook Share on LinkedIn

AirX bvba - Klein Dalenstraat 45D, 3020 Herent - BTW BE0671.665.315 - info@airx.be - 016/197220 - jobs

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Uw gegevens worden strikt gebruikt voor eigen verbeteringen.

Lees onze verkoopsvoorwaarden